Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özür Dilerim
Arkadaşlar bi anlık hata ile yazdığım yazıları ettiğim sözleri affedin.Özür dilerimi hatake beniş kendime getiridi.
Lütfen affedin hepinizden özür dilerm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyse Edit '
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
graphic biz sana demiştik inşallah hayırlısı olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne güzel işte bak yetkinde gitmedi hem :) Yetkililer olarak bir olmalıyız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetki çocuk oyuncağı değil bir kere yetkili olduysan görevlerini şartlarını zorluklarını biliceksin.İftira atıyorlarsa haklıysan dayanıcaksın hemen pes ediceksen yetkili olmanın ne anlamı var ? 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-02-2015 Saat: 23:43)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne güzel işte bak yetkinde gitmedi hem :) Yetkililer olarak bir olmalıyız.
Ben dedim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten anlık sinir ile bir hata ettim anlayışınız için Tşkkrler ederim :) Eskisi gibi saygılı olacağım :)

@kamil55

Senden ne kadarözür dilesem az affet kardeşim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu ne ? Bir ben mi bilmiyorum :) :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok kardeşim önemli olan hatanı anlamaktı benim için bende özür dilerim iftira için :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlayyşın için çok teşekkür ederim kardeşim :) Sinirli halimdi... :) Affettiğin ve alçakgönlülüğün için tşkkr ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Nasıl Forum Böyle? Forumun Yetkilileri Forumu Beğenmiyor İsyan Ediyor Sizin Yerinizde Olmayı Çok İsteyen Var Siz Yetkilisiniz Forum İçin Çalışmalar Yapmanız Gerekiyor Özellikle O 2 Bölüm Şefine Söylüyorum. O Kadar Uğraşıp O Yetkiye Geldiniz.Sizin Yerinizde Olmak İsteyen Çok Kişi Var. Fakat Siz Forumda yok haksızlık ,adalet forumu beğenmemezlik,soğumazlık. siz yetkili değilmisiniz neden bu kadar isyan ediyorsunuz. forumu yetkili olarak geliştirmenzi gerek. her işlemi forum için yapmanız gerek böyle yaparak biryere varamazsınız..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 01:00)Dreamdestek Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Nasıl Forum Böyle? Forumun Yetkilileri Forumu Beğenmiyor İsyan Ediyor Sizin Yerinizde Olmayı Çok İsteyen Var Siz Yetkilisiniz Forum İçin Çalışmalar Yapmanız Gerekiyor Özellikle O 2 Bölüm Şefine Söylüyorum. O Kadar Uğraşıp O Yetkiye Geldiniz.Sizin Yerinizde Olmak İsteyen Çok Kişi Var. Fakat Siz Forumda yok haksızlık ,adalet forumu beğenmemezlik,soğumazlık. siz yetkili değilmisiniz neden bu kadar isyan ediyorsunuz. forumu yetkili olarak geliştirmenzi gerek. her işlemi forum için yapmanız gerek böyle yaparak biryere varamazsınız..

Sakin ol :) İsyan diye bişey yok ortalıkta + Bunun çzmü nedir söyle ozaman
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping