Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Rütbler Yan Yana oldu
Merhaba arkadaşlar sizlerden isteğim benim rankların alt alta olmasını istiyorum.

Yalnız

denedğim çözüm

4h13n.png

bunu denedim ama olmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
enter yap :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya kardeşim adam akıllı cevap yazsana derdin ne senin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2012 Saat: 16:05)sheytandark1 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: enter yap :D

Lütfen Mesajla alakasız şeyler yazıp post kasmayınız... %20 Uyarı aldınız.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rütbelerdeki yıldız sayılarını 1 yapın kodlamayla ilgisi yok gibi görünüyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz bir kullanıcıya iki tane mi rütbe verdiniz yoksa tek bir rütbe mi ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptım ama olmadı. Ek Grup resmi yaptım yani bir kullanıcıya 2 grup resmi verdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2012 Saat: 16:28)mrkaan37 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaptım ama olmadı. Ek Grup resmi yaptım yani bir kullanıcıya 2 grup resmi verdim.

1 Resim verin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2012 Saat: 16:28)mrkaan37 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yaptım ama olmadı. Ek Grup resmi yaptım yani bir kullanıcıya 2 grup resmi verdim.

Site adresinizi verin?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping