Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB'yi bırakıyorum.
Başlıktada belirttiğim gibi, mybb ve vbulletin temalarım, tasarımlarım, kodlamalarım var. Artık yoruldum arkadaşlar. Bundan sonra da büyük ihtimal girmeyeceğim gibi yani üniversite öğrencisiyim ama kafamı derslere vereceğime derslerde deftere, kitaba, kağıda tema, postbit, index vb. çiziyorum ve eve gelince direk olarak kodlamaya başlıyorum. Biliyorum bazılarınız ben gittim diye üzülmüyecek hatta hiç kimse, çünkü hiç birinize faydam dokunmadı.. Ben neden agresif olduğumu söylemek istiyorum; ilk önceler yani eskiler beni tanır, ilk bu foruma geldiğimde mutlu biriydim ancak bazı kendini bilmez hatsizler temalarımı kendi temaları, tasarımlarımı kendi tasarımları gibi göstererek beni agresif biri haline getirdiler. Eğer üzerinizde hakkım varsa, helal olsun. Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar, artık YOKUM..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşmek üzere...
-Keşke gitmeseydin aynı sıkıntı bendede var okulda kağıda çiziyorum eve geçince kodluyorum

-Hoşcakal.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GGWP.
Çoğu kişi seni tanımaz veyahut onlara ettiğin küfürlerden tanımamazlıktan gelir. Eminim bu yazıyı okurken bana küfür edersin, alttan etmedim felan yazma biliyoruz neyin ne olduğunu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Teknology sakin ol kardeşim tartışma çıkmasını istemeyiz.
Emre kardeşim sanada hayatında başarılar sanal bir yere kadar en iyi seçim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 18:50)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlıktada belirttiğim gibi, mybb ve vbulletin temalarım, tasarımlarım, kodlamalarım var. Artık yoruldum arkadaşlar. Bundan sonra da büyük ihtimal girmeyeceğim gibi yani üniversite öğrencisiyim ama kafamı derslere vereceğime derslerde deftere, kitaba, kağıda tema, postbit, index vb. çiziyorum ve eve gelince direk olarak kodlamaya başlıyorum. Biliyorum bazılarınız ben gittim diye üzülmüyecek hatta hiç kimse, çünkü hiç birinize faydam dokunmadı.. Ben neden agresif olduğumu söylemek istiyorum; ilk önceler yani eskiler beni tanır, ilk bu foruma geldiğimde mutlu biriydim ancak bazı kendini bilmez hatsizler temalarımı kendi temaları, tasarımlarımı kendi tasarımları gibi göstererek beni agresif biri haline getirdiler. Eğer üzerinizde hakkım varsa, helal olsun. Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar, artık YOKUM..

Ben seni fazla tanımıyorum, aslında bırakmana gerek yok iyi bir meslek sahibi olasıya kadar bırakır arada girersin olur biter bence.
Zaten en iyi seçimi yaptın, ilk önce senin hayatın iş hayatın önemli tüm hayatın önemli sonra forumlara rahatlıkla bakabilirsin, kendine iyi bak üniversite sınavlarında başarılar dilerim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 18:58)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Teknology sakin ol kardeşim tartışma çıkmasını istemeyiz.
Emre kardeşim sanada hayatında başarılar sanal bir yere kadar en iyi seçim..

Tartışma çıkartacak birşey söylemedimki? 2 çift laf ettim.

@Hatake
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Helal olsun hocam sizde hakkınızı helal edin görüşmek üzere...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
helal olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 18:54)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GGWP.
Çoğu kişi seni tanımaz veyahut onlara ettiğin küfürlerden tanımamazlıktan gelir. Eminim bu yazıyı okurken bana küfür edersin, alttan etmedim felan yazma biliyoruz neyin ne olduğunu.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Universte öğrenci misin :D lise desin daha
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 20:42)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Universte öğrenci misin :D lise desin daha

Üniversite 1 Öğrencisiyim. Neyin kafasındasın liseli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:48)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-02-2015 Saat: 20:42)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Universte öğrenci misin :D lise desin daha

Üniversite 1 Öğrencisiyim. Neyin kafasındasın liseli.

Engelledim Seni Yoksa Bi İfşa Ederdimde Nese. Görüşüz Senle Anılarımız Var(çoğu kötü olsada :D)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birbirinizi tahrik etmeyiniz. @Yurisa @EmreKRMN
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal olsun. Sizde helal edin hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal olsun hocam. Temalarınız güzeldi. Az kullanmadım. Sizde helal edin. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@EmreKRMN helal olsun hocam başarılar 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helal Olsun Kardeşim De Ne Bıraktın Bu İşi 2015 te Üye Oldum İlk Seni Tanıdım. Keşke Bırakmasaydın Mybb ve VBulletin'İ :( :( :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping