Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaily Design Hakkımda...
İlk photoshop tasarımımı yaptığımda 12 Eylül 2013 18:20'ydi.
smj86.png

Tasarım ise buydu.Farklı bir forumda paylaşmıştım gelen yorumlar beni pek üzmedi çünkü mütevazi davrandılar.Aslında yaptığım şey resmen grafik tasarımcıların işine leke sürmekti.Paylaşmam belki saçmalıktı.Şuan bu tasarımı görünce kendimden utanıyorum.Ben bunları nasıl paylaşmışım ? diyorum.
ZAOJOo.png

Son yaptığım tasarım ise bu arada ki değişim dağlar kadar.Fakat aradan geçen koskoca 1.5 yıl var.Zaman akarsu gibidir.Çok hızlı bir şekilde açıp gider.Nasıl geçtiğini bilemezsiniz.Zamanın nasıl geçtiği pek önemli değildir aslında,nasıl geçirdiğiniz daha önemlidir benim için.
Gelin birde ilk yaptığım vektör çalışmasına bakalım;
599A8z.png

Ne kadar kötü,saçma bir çalışma değil mi ? Tam bir fiyasko...
Evet bu çalışmadan da utanıyorum.Neden paylaştığımı bilmiyorum.Gelin birde son yapım aşamasında olduğum vektöre bakalım;
g4P2qQ.png

Ne kadar sağlam bir çalışma değil mi ? Arada gözle görülür çok ama çok büyük bir fark var.Bu çalışmaya devam ederken kendime soruyorum.Gerçekten bunu ben mi yaptım ? diye.İnanılması güç fakat gerçek.Her tasarımcı gelişir ama sanki bir anda gelişmişim gibi geliyor.Benimle ft. atmak isteyen kişiler var bu kişileri kırmıyorum.Fake hesabımı açan bile olmuş ama ilgilenmedim çünkü taklitler aslını yüceltir.Bu vektörede feat atmak isteyenler oldu ama bu çalışma bana has olmalı dedim.
Feat atmak isteyen kişide basit kişiler değil.Bkz;
l0Q3qk.jpg

Bu tasarımın sahibi.
Neyse çok uzattım işte benim gelişimimde bu kadar.Zamanın nasıl geçtiği önemli değil,önemli olan zamanı nasıl geçirdiğinizdir.Zaman çok kıymetli,zamanınızı iyi kullanın.
İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nerden Nereye...

-Vector: Eline sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
helal olsun kanka 
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi görmenizi isterim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek forumunda geçirdiğin zamanları ve bunla ilgili sorunsallarını paylaşman güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-01-2015 Saat: 10:17)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek forumunda geçirdiğin zamanları ve bunla ilgili sorunsallarını paylaşman güzel

Sadece destekte geçirdiğim zamanı kapsamıyor.Hiçbir sorunumda yok,yanlış okumuşsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mehmet senmisin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-01-2015 Saat: 12:48)DauntlessDesign Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet senmisin ?

Hayır ismim Kerem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yine Profesyonel Kaily.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 18:31)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yine Profesyonel Kaily.

Profesyonel olma yolunda ilerliyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vay be
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaily Design :) Çok başarılısınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: