https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gidiyorum / Rest Çekip
Gidiyorum Ama Etmiyorum Eyvallah.....

Gözlerimde 2 3 damla yaş akarken yazıyorum bu satırları,

Eski Destek Nekadar Güzeldi Daha Dün Gibi Hatırlarım Azmimi Hrşeyimi çok Mutluydum ve çok azimliydim.

Hep suçlu oldum ne yaparsam yapyım

Gerçekten Forumda adam gibi adam 5 Kişi Gördüm... ^^_^^

Ares
Emir
Oktay
Alone
Adige

Hepsine Çok Teşşkür Ediyorum şu forum süresince Onlarsız olmazdı Çokdanbırakmıştım Forumu Onları Çok seviyorum ve onlar benim dostumlar...

Haddini bilmezler yorum yazmasın sadece bunu istiyorum

Haksızlığa Gelemem..... Yeter Artık!!!

Ulaşabileceğiniz Tek adres: liseliergenataryapma@hotmail.com

Lütfen Rütbemi Alın. Çocukların Önünü Açalım ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen büyüğümsün kal ben gidiyorum. zaten derslerim var. Bari benim yüzümden forumdan ayrılmış olma. Herkese iyi forumlar belki arada sırada urarım. Benim yüzümdende gitmiş olmayın günaha girmiyeyim bari.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayır İstemiyorum Gidiyorum ben..

Hatıra bakarsınız =)

OnuR Ulusoy

18pvh.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz canım benim... :'(
Reel hayatında başarılar. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
Gitme Be Şefim :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Böyle anlaşma yapalım 2 nizde gitmeyin .com verim ? :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2012 Saat: 21:55)Laned123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle anlaşma yapalım 2 nizde gitmeyin .com verim ? :D

Ha ha ha ! :/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gitme :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
işte bu çok aşıyor ben buna izin vermem..! sensiz bu forum çekilirmi kime ben hünkarım diyeceğim? kime sultanım diyeceğim kime rep vereceğim? sensiz olmaz bu forummmmm :@@@@
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2012 Saat: 21:58)AlonsoHoffman Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-03-2012 Saat: 21:55)Laned123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle anlaşma yapalım 2 nizde gitmeyin .com verim ? :D

Ha ha ha ! :/

Gitme diye ağlıcak değilim .Sadece dedimki gitmeyin .com verim dost olun sitede anlamında söledim :/ Napalım Artık Realde başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sad 
Gitme :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşimiz zaten şunu demeye çalışıyor; İlkokulların ergen tavrından bıktım, yeter artık ilkokullar bastı ben gidiyorum .

Ben böyle anladım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2012 Saat: 21:37)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır İstemiyorum Gidiyorum ben..

Hatıra bakarsınız =)

OnuR Ulusoy

18pvh.jpg

Özlicez abii :S gitme yaa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-03-2012 Saat: 22:43)Connecth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşimiz zaten şunu demeye çalışıyor; İlkokulların ergen tavrından bıktım, yeter artık ilkokullar bastı ben gidiyorum .

Ben böyle anladım.

Çok ilginç olmuş :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İlkokulların ergen tavrından bıktım, yeter artık ilkokullar bastı ben gidiyorum . Hayır O Değil Gerçeği Bu :)

Mesaj içerisinde saygı edep adap kalmamış demek istiyor çocukça tavırla mesaj yazıp kavga etmeler vb...

Bukadar seven kişi olmasına Mutlu Oldum gerçekten. Allah razı Olsun .:)

Tamam ares öle yapacağım kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
:) Ben yazmadım diye sanmaki gitmeni istiyorum. Gitmeni istemeyeceğim sayılı kişilerdensin :) Kalırsan sevindirirsin herkesi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hayatında başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar sorun ne anlayamadım ben pek ?
soru sorayım bari analrım :D
time traveler mi daha çok yoksa onurmu ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
"Gerçekten Forumda adam gibi adam 3 Kişi Gördüm Gerisi Hayır Gelmez." Sözünü sinirinizden söylediniz sanırım onun haricinde aranızda ne geçti bilmediğim için yorum yapmayacağım bir kaç kişinin sözü ile forumu terk etmeniz üzücü kendinize iyi bakın
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adige Sizi Unutmuşum ;) ama onlar benim en yakın dostlarımdı =) aloneboss ve adige )
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping