Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu & Mesaj Açma Paketi
Merhaba arkadaşlar şu dakikalar sıkıntıdan patlamak üzereyim yapıcak birşey bulamıyorum o yüzden rep karşılığı konu mesaj açma paketini yani bu konuyu açtım bak konuyu bile uzatıyorum sıkıntıdan :P

Konu Paketleri

Normal Konu 
5 konu-2 rep
10 konu-4 rep
15 konu-5 rep

Kaliteli Konu
5 konu-5 rep
Mesaj Paketleri
Normal Mesaj
5 mesaj-2 rep
10 mesaj-4 rep
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel arkadaşlar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
15 konu + 10 Mesaj kardeşim.
oyunbaz.10tr.net 
Eğer işin çıkarsa mesajları yarında atabilirsin. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
15 normal konu vede 10 mesajı şimdi hallediyorum.

oYZOoR.png
Siteye girerken sorun yaşıyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-12-2014 Saat: 00:56)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 15 normal konu vede 10 mesajı şimdi hallediyorum.

oYZOoR.png
Siteye girerken sorun yaşıyorum.

şuan 10tr.netteki bütün siteler öyle. Ben sana kullanılmayan bir üyelik attım onunla açarsın konuları.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konular bittiğinde özel mesajdan bildireceğim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-12-2014 Saat: 01:14)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konular bittiğinde özel mesajdan bildireceğim.

Ne zamana biter?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal konu açma paketi bitti hocam.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
5 konu-5 rep Kaliteli Olmucaksa Boşa Açma.

http://tumherseyburada.10tr.net/index.php
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hemen başlıyorum,konular bilgili yararlı ve hit çekicek dökümanlar olucaktır yani resimli zaten daha detaylı bilgilendirip yeni konumu açacagım bugün
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-12-2014 Saat: 01:51)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hemen başlıyorum,konular bilgili yararlı ve hit çekicek dökümanlar olucaktır yani resimli zaten daha detaylı bilgilendirip yeni konumu açacagım bugün

Tamamdır.
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
5 konuda açılmıştır lakin 2 konuda resimlerin büyüklüğünden konular gözükmüyor forumunuza resim boyutlandırmayı eklemenizi tavsiye ederim umarım memnun kalmışsınızdır konuları sabite alın hit çeken konular çünkü.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-12-2014 Saat: 02:06)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 5 konuda açılmıştır lakin 2 konuda resimlerin büyüklüğünden konular gözükmüyor forumunuza resim boyutlandırmayı eklemenizi tavsiye ederim umarım memnun kalmışsınızdır konuları sabite alın hit çeken konular çünkü.

Teşekkürler Repler Verildi Resim Boyutlandırıcı Bulamıyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hala etkinse yap 15 konu 5 rep konular torrentler alakalı olsun açmıcaksan bitti diyorsan tamam

OyunTorrent.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform