26-03-2012 Saat: 05:47
(Son Düzenleme: 26-03-2012 Saat: 05:49, Düzenleyen: PashaCrall.)
Sitem Hacklenidi diye üzülmeyin. Artık Hacklara Son!!!
İlk önce admin paneline girmeniz lazım (giremiyorsanız Admine danışın)
1.Çözüm: Tek yapmanız gereken temanızı değiştirmek
Eğer ben o kadar ayar yapmıştım temam değişirse hepsi gider diyorsanız onada çözüm var
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>modcp.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
İçinde ne varsa sili Değişiklikleri kaydet&kapat Diyoruz
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>global.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
İçinde ne varsa silip Değişiklikleri kaydet&kapat Diyoruz
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>star_ratings.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>showthread.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>usercp.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
İçinde ne varsa silin Değişiklikleri kaydet&kapat Diyoruz
Hepsi Bu Kadar!!!
İlk önce admin paneline girmeniz lazım (giremiyorsanız Admine danışın)
1.Çözüm: Tek yapmanız gereken temanızı değiştirmek
Eğer ben o kadar ayar yapmıştım temam değişirse hepsi gider diyorsanız onada çözüm var
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>modcp.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
İçinde ne varsa sili Değişiklikleri kaydet&kapat Diyoruz
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>global.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>star_ratings.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>showthread.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
Admin Paneli>Şablon&Stil>Temalar>(temanız)>usercp.css>Sayfa Stilini Düzenle:Gelişmiş Mod
İçinde ne varsa silin Değişiklikleri kaydet&kapat Diyoruz
Hepsi Bu Kadar!!!