Yorum Sayısı: 8,409
Konu Sayısı: 823
Rep Puanı:
441
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 44 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
meta the god
SanalPara (SP): 59 SP
07-12-2014 Saat: 06:36
(Son Düzenleme: 07-12-2014 Saat: 06:37, Düzenleyen: meta the god.)
Zamanında post kastık multi hesap açtık kendimize rep verdik belki başka kötülüklerde yaptık bilemiyorum artık evet hepsinin cezasını teker teker aldım, birçok işle uğraştım sistemi tamamen çözdüm sonrasında kendi sistemimi açtım yeni şeyler öğrendim buradayken çok iyi insanlarla karşılaştım en çok buradan dost edindim ev'e kapalıyken evden dışarı çıkmayı bu siteden öğrendim denilebilir 1.5 - 2 yıl bu sistemle uğraştım, belki öğrenemediğim şeyler vardır 4 kere bölüm şefi oldum 2 grafiker adayı 7 kerede BŞ adayı oldum bir kere uzman üye oldum birçok proje geliştirdim şimdi buraya 3-4 ay girmeyince insanlar bizi unutuyor demekki aktif bir yardımcı olmak yerine kafama göre takıldım bazen girdim bazen girmedim grafikte geliştim buradan sonra ücretli grafik yapmaya başladım ilk değişmimi bu sitede yaptım hayat hîkayemi bu siteden güvendiğim dost/arkadaşlarıma anlattım birçok program kullandım değişim yaptım en son buranında suyu çıktı yani zevk vermemeye başladı oyunlara döndüm SA:MP sunucumu açtım VDS aldım kurulumla uğraştım birçok işle uğraştım pawn dilini ve C#-C++ dillerini öğrendim ama bunlarda sonunda fazla bir işe yaramıyor en son hatırlanmamaya başlandım unutuldum-unutuldum ve unutuldum diğerleri gibi neredeyse foruma girsem kimsenin tanımayacağı kişi oldum bir zamanların hocası olduk şimdi tanınmıyoruz çokta garip değil aslında aktif olmayan unutulur mantığında, çaylak olmakta varmış be :)
Beni hatırlayanlar küçük bir yorum yaparsa sevinirim ayrıca #Captain - Cem kardeşim seni hayla unutmadım bu siteden aklımda kalan sayılı kişiler arasında birincisin ;)
Yorum Sayısı: 4,225
Konu Sayısı: 616
Rep Puanı:
203
Teşekkürler: 6
9 mesaj içinde 281 teşekkür verildi.
abdullahozturk
SanalPara (SP): 331 SP
Ben hatırlıyorum.Yaptığın bütün hatların aynısını bende yapmıştım :/
Kodlama dili öğrenmen iyi, onunla çokiyi yerlere varabilirin sakın umutları kaybetme.
- Kendi VDS almışsın ve SA:MP açmışsın, helal olsun :) başarılar.
Yorum Sayısı: 1,573
Konu Sayısı: 384
Rep Puanı:
22
Teşekkürler: 2
1 mesaj içinde 18 teşekkür verildi.
Kombaba
SanalPara (SP): 62 SP
kardeş bende bu forumada 1.5 yıla yakın bir süredir varım seni geldiğimden beri görüyorum yardımın çocuk dokundu ewy
+ adaşız ;)
Yorum Sayısı: 6,797
Konu Sayısı: 229
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 92
147 mesaj içinde 428 teşekkür verildi.
TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,740 SP
C#'ı tam öğrenememişsin demek ki sonunda bir şey yok dediğine göre.C# senin bilgi kabilliyetine bağlı olup hayallerin kadardır.
Ayrıca güzel işler, güzel anılar daha da önemlisi nesilden nesile aktarılabilecek eserler bırakabilseydin sende hatırlanırdın...Her neyse hiç bir şey yoksa bile tecrübe kazanman yeter.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Yorum Sayısı: 11,535
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 7
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,302 SP
Ben seni çok iyi hatırlıyorum (sen beni hatırlıyorsan :) ). Kaç kere bş falan da olduğunu özgeçmiş çıkarmışsın resmen :). Gerçekten bu sistem bana da çok şey kazandırdı. Burada ps ve kodlama öğrendim :)
Yorum Sayısı: 2,378
Konu Sayısı: 313
Rep Puanı:
181
Teşekkürler: 28
74 mesaj içinde 334 teşekkür verildi.
#Pirate
SanalPara (SP): 6 SP
Unutulmadın Herkezin bu forumda yeri vardı kim ailesinden birini unutabilirki burada biz bir aileyiz fakat bu aile kavramını yani gelen çoğu kişi bozdu o yüzden eskiler forumu bıraktı fakat hiçbirini unutmadım .
Herkezin Mutlaka Bilmediği Bir Faydası olmuştur.
Yorum Sayısı: 8,409
Konu Sayısı: 823
Rep Puanı:
441
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 44 teşekkür verildi.
meta the god
SanalPara (SP): 59 SP
Aslımda elimde script'te sitede var 10tr/10tl tarzında bir sistem kurabilirim ama uğraşamayacağımdan açmıyorum ayrıca tüm yorumlara teşekkür ederim.
@TaaRRuZ - Belki fazla birşey bırakamadım ama çok iyi dostlar edindim burada onlar yeter :)