https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banımın Açılması İle Alakalı
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Playthegame77 neden nick değiştirdiğimide anlatıcağım.Ben myBB'yle 10tr.net sistemi sayesinde tanıştım.Önceden vBulletin,Smf ve azda olsa XenForo scriptleriyle uğraşıyordum.Yani dediğim gibi myBB'yi bu forumda tanıdım.Geliştim.2 ay süreyle 2011 yılında kalmıştım bu forumda sonra 3 sene giremedim o 3 senede hayatımı değiştiren çok önemli şeyler oldu bazı insanları kaybettim,kazandım neyse konumuz bu değil.2013 yılında dönüp girmiştim foruma ve 2014 yılından itibaren foruma temelli girdim.Zaten 2011'de açılmış üyelik neden bu kadar az mesajı,konusu var diyorsanız sebebi o 3 yıllık ara hatta 3.5 yıl.Şuan paralı bir hosta sahibim.Sitenin scripti myBB ve bu forumun sayesinde oda eğer 10tr.neti görmeseydim muhtemelen sitem bile olmazdı.Olurdu ama myBB kadar kullanışlı olmazdı.vBulletin olsa neyse ama oda aşırı pahalı.Son bir kaç gündür forumda özel mesajlardan sitemin reklamını yaptım.Eğer beni raporlamasaydı arkadaş ben hala hatamı devam ettiricektim.Doğru sözlü olmak gerekirse banı yiyince kafam donk etti.Pişman oldum yeni üyelik açtım e posta adresime aktivasyon kodu gelmedi bende bir arkadaşımın hesabını aldım ve ordan Taaruz adminime pişmanlığımı dile getirdim.Oda sağolsun size sormuş.Çoğunluk 2.bir şans verin demiş,diğer çoğunlukta bir daha yapar ban atın demiş.Her 2 türlü diyenlerede teşekkürlerimi sunuyorum.Bir daha böyle bir şey söz veriyorum.Gerekli cezamı çektim ve tekrardan aranıza geldim.Playthegame77 nickinide değiştirdim ve forum hayatıma temiz bir sayfa açtım.Artık üyelere daha çok destek verip elimden geleni yapacağım.Bu konuyu okuyan okumayan herkesede teşekkürlerimi sunarım.Özelliklede Taaruz adminime teşekkürler.

Özet geçersek;Bazı yaptığım hatalardan dolayı pişmanlığımı Taaruz adminime bildirdim.Oda sağolsun size sordu çoğunluk 1 şans daha verilsin dedi,bazılarıda direk ban atın dedi,her 2 türlüde fikirlerini sunanlara tekrardan teşekkür ediyorum.Böyle bir şeyin bir daha olmayacağına söz veriyorum.Yeni nickimle artık foruma daha yararlı bir üye olacağım.
Okuyan,okumayan herkese teşekkürler...
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun bakalım. Ben de ne şans ki senin siteni bi tane mybb sitesinde tesadüfen buldum. Büyüyecek gibi gözüküyor. Burada da sitende de başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah birdaha yapmassın :) Hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
 aramızda tartışmada oldu ama hayırlı olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2014 Saat: 12:06)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  aramızda tartışmada oldu ama hayırlı olsun :)

Ama bu forumdaki çoğu arkadaş ne yaparsa yapsın foruma geri dönenler var bu onun hakkıydı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2014 Saat: 12:10)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-11-2014 Saat: 12:06)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  aramızda tartışmada oldu ama hayırlı olsun :)

Ama bu forumdaki çoğu arkadaş ne yaparsa yapsın foruma geri dönenler var bu onun hakkıydı.

evet bir daha yapmıyacağı için hakkıydı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Allah'ın hakkı 3 dür. Tekrar Hoşgeldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler :) 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin Tekrar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk hocam BS adaylığınız hayırlı olsun bu arada
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşgeldin tekrar aramızda görmek mutlu etti beni, herkes ikinci bir şansı hakeder :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2014 Saat: 15:47)Midles Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
hoşgeldin tekrar aramızda görmek mutlu etti beni, herkes ikinci bir şansı hakeder :)

teşekkür ederim :) hoşbulduk
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emre abi ben o sıralar forumda yoktum baya ağır şeyler yapmış ve şuan forumda Tema Uploaderdı en son. Tekrar hoşgeldin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform