https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merak Ettikleriniz
Merhabalar..

Merak ettiğiniz, istediğiniz, sohbet edebileceğimiz ufak çaplı bir konu açıyorum. Maksat muhabbet olsun, kavgasız olsun. ister bana sorun, ister genele sorun, isterse istediğiniz bir şeyi söyleyin, yapabileceksek yapalım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin ne zaman online olucak. Biliyomusunuz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
filezilla ile siteme bilgileri girdiğim halde bağlantı kuramıyorum nedeni ne olabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2014 Saat: 21:02)Zaroq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin ne zaman online olucak. Biliyomusunuz ?
Merhaba,
admin'in son ziyareti 2 saat önce imiş. Forum Takımı sayfasından bakabilirsiniz. Tekrar ne zaman girer bilinmez..
(19-11-2014 Saat: 21:06)BlackBerk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: filezilla ile siteme bilgileri girdiğim halde bağlantı kuramıyorum nedeni ne olabilir
Merhaba,
10TR.NET dışı yardım etmemekteyiz, üzgünüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamamdır teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burası HaxLive'mi yoksa destek.10tl.net mi? başlangıçta gördümde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2014 Saat: 21:26)Zaroq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burası HaxLive'mi yoksa destek.10tl.net mi? başlangıçta gördümde.

Normalde Destek ancak yeni sürümden ötürü o şekilde gözükmekte.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlık her sitede aynı olmuş :D Düzeltsin herkes :D 8 ler Teog çalışmaları nasıl gidiyor. 1 hafta kaldı fıttırcam :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
power çok kötü :( bende 8.sınıfım :(
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teogmu Hiç Sorma
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2014 Saat: 21:44)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başlık her sitede aynı olmuş :D Düzeltsin herkes :D 8 ler Teog çalışmaları nasıl gidiyor. 1 hafta kaldı fıttırcam :D

Çok kötü :D Hiç çalışmıyorum 523 alıyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
523 derken :D Benim matematikte üslü sayılar batık :D Çok saçma bi şey. Fene de bu sene yeni konu eklenmiş gazların kaldırma kuvveti:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hiç sorma gazların kaldırma kuvveti nedir ya :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba,

Her sitede aynı değildir. Şuan kendi sitem http://wtsupport.10tr.net'te sorun düzelmiştir.

TEOG'a gireceklere başarılar, girenlere de istediği puanları almaları dileğimle.

İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bizim müdür yardımcısı teogdan yüksek puan alanları yemeğe çıkaracakmış :D İnşallah matematikten çuvallamam :) Diğer dersler iyi gidiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2014 Saat: 21:52)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bizim müdür yardımcısı teogdan yüksek puan alanları yemeğe çıkaracakmış :D İnşallah matematikten çuvallamam :) Diğer dersler iyi gidiyor.

Honlarca güldüm :D :D :D 

Bizim müdür hiçbişey yapmıyo :D Benimde üslü sayılar batık ama %50 yapabiliroyrum biraz da Kareköklü sayılar

- Sıvıların kaldırma kuvveti çok basit :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenden hiç sorunum yok. Karekök kolay geliyor çözebiliyorum. Bende üslü sayıların %50 ini
Bugün matematikçi projeksiyondan soru çözdürüyodu. Üslü sayı işlemi vardı. Beni tahtaya çıkardı.
İşlemi yapmaya çalışırken hoca pc yi toparlamaya başladı millet de bana cevabı söylüyo :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisi sinava girme arkadas

- ben teog haftasi sirf baska sehire giderim ? o donemden gectik.lise devri basladi yaaa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye girmeyelim ? Eninde sonunda gireceğiz deil mi ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-11-2014 Saat: 21:50)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Her sitede aynı değildir. Şuan kendi sitem http://wtsupport.10tr.net'te sorun düzelmiştir.

TEOG'a gireceklere başarılar, girenlere de istediği puanları almaları dileğimle.

İyi forumlar..

Skypen varsa Ö.M'den atabilirmisin uzun konulu bişey sorucamda :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping