https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo istek (siralama.10tr.net)
Başlık : Sıralama

Slogan : En İyi 10tr.net istatistik sitesi

İcon : İstatistikle ilgili herhangi bir icon

Boyut : 450x270 ( Daha büyükte olabilir )

Sitem: http://siralama.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İsteğiniz
8moPjV.png
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2014 Saat: 13:42)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İsteğiniz
8moPjV.png

İstediğim gibi olmamış , sitesiralama.10tr.net'ede aynı yazı stili ve fontunu yapmışsınız . Yinede teşekkürler + rep

Konu güncel .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke Kendi Dikirlerini kullanarak Başka Bir Site Açsaydın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2014 Saat: 13:54)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşke Kendi Dikirlerini kullanarak Başka Bir Site Açsaydın.

Patentinimi aldın kardeş ? konuyu kirletme lütfen . Asıl sitem bu değil , zevk için açtım .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2014 Saat: 13:56)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-08-2014 Saat: 13:54)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşke Kendi Dikirlerini kullanarak Başka Bir Site Açsaydın.

Patentinimi aldın kardeş ? konuyu kirletme lütfen . Asıl sitem bu değil , zevk için açtım .

Öyle Desenize Hocam :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2014 Saat: 14:08)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Diceğim o ki sizle rekabete girme gibi bir amacım yok . Hatta birbirimize link bile verebiliriz ...(Örneğin sitenin altına : ''birde buradan bakın'' gibisinden ) bir link ekleyebiliriz ...

Amacım bizim gibi 10tr.net kullanıcılarının ne kadar verim aldıklarını kontrol edebilmeleri
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-08-2014 Saat: 14:14)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-08-2014 Saat: 14:08)Kaosxp Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Diceğim o ki sizle rekabete girme gibi bir amacım yok . Hatta birbirimize link bile verebiliriz ...(Örneğin sitenin altına : ''birde buradan bakın'' gibisinden ) bir link ekleyebiliriz ...

Amacım bizim gibi 10tr.net kullanıcılarının ne kadar verim aldıklarını kontrol edebilmeleri

Olabilir Sadece Amaçlarımız Değşik olabilir Ben Ziyaretçi Yüzdesinden Yola Çıkarım Sizde konu mesaj üye Örenğin Siz bir sitede 1000 mesaj 2000 konu 300 üye Gelmiş Se Bunları toplayıp Listediki Size Sayısna Bakarsınız Bende Ziyretçi Yüzdesine Alexaya Bağladım Sayılır Çünkü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu günceldir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel , nerde eski yardımsever arkadaşlar :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping