https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nick değiştirmem hkk, herkes okursa memnun olurum..
Benimle sorunununuz ne anlamıyorum, belki özel sebepten değiştirttim rica ettim..

Ben abicim, admincim vs. diye kelimeler kurmadım..
Adminim, abi diye kelimeler kuruyorum genellikle..
Yani saygısız birisi değilim..

İlk önce kendinizi sorgulayın ve bilip bilmeden neden değiştirdi nasıl değiştirdi yok yasak değilmiydi falan filan, ilk önce bilin ve öyle konuşun..

Bilip bilmeden konuşmayın, ilk önce kendinizi sorgulayın bir insanı bu destek'de küçük düşürmek - uzaklaştırmak için her saniyenizi kolluyorsunuz işte bu yüzden destekde aktiflik az, bazı çocuklar yetkili oluyor kusura bakmayın ama isim vereceğim, tartışmayada girmiyeceğim..

Emsalsiz,
Asipatron,

Ben bu iki yetkilidende azıcıkda olsa bekliyordum işte beklediğim oldu, ikiside destekte üyelere karşı dost olarak gözüküyor ama, o üye bir şey yaptığında bi bakıyorsunuz sizi banlatmak, destekden uzaklaştırmak için herşeyi yapıyor..

Ama bu sefer pes edip desteği bırakmıyacağım buda size inat olsun, yazık yemin ediyorum yazık, hiç olmassa böyle konu açacağınıza gelip bi ö.m ile sorardınız neden değiştirdi vs. diye, ama siz bir insanı destekden uzaklaştırmak için herşeyi yaparsınız, helal olsun size bu yazdığımdan ceza alacağımı biliyorum ama yetti artık, bende peygamber sabrı yok, o kadar dayandım yaptıklarınıza ama bu son artık, bende değiştim sizin artık bi düşmanınız var 'Asipatron, Emsalsiz'..

Not olarakta düşmek isterim, yalakalık falan değil sınırsızda banlıyabilir beni..

Destek sitesinin sahibi, sizin için elinden geleni yapıyor, ul*n adam gece/gündüz sistem için uğraşıyor siz ne yapıyorsunuz adamın emeğini ve sinirini bozuyorsunuz, ya yazıklar olsun size be .. !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunlar için açıklama yapmana gerek yoktu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cem ünlem işareti kullanma, kimseye hesap vermen gerekmez bu konuda zaten ders konu karşılığı değiştiriyorlar sanırım.
PGM
Teşekkür verenler:
İsmail, ben gerekli cezamı almayı kabulleniyorum hiçbir değişiklilik yapmıyacağım, Kerem bunlar için gerçekten açıklama yapmama gerek yoktu ama, en sondaki notu okursan sevinirim, sırf bunu belirtmek içinde açıklama yaptım..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:41)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İsmail, ben gerekli cezamı almayı kabulleniyorum hiçbir değişiklilik yapmıyacağım, Kerem bunlar için gerçekten açıklama yapmama gerek yoktu ama, en sondaki notu okursan sevinirim, sırf bunu belirtmek içinde açıklama yaptım..
İyilik yaramıyor bazılarına,burda destek isteyip başka yerde arkamızdan konuşuyorlar,boşversene.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sonuna kadar arkandayım .

Admin arkadaşlar gerçekten çok yardımsever , insan gibi insan ...

Fakat gel gelelim yetkili tayfasına . Bi kaç kişi hariç diğerleri ergen ergen tavırlar , üslupsuz konuşmalar vs ...

Yetkili kadrosu baştan yapılandırılmalı diye düşünüyorum , +20 olursa daha güzel olur . Çoluk çocuktan atar yemeyiz ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cem Bela Okuma Dönüp Dolaşır Sana Döner..
dark1dark +20 Üzeri`de Abartı Değilmi Sence.Yaş Önemli Değildir Önemli Olan Olgunuk Ve Görevi Nasıl Yaptığın..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:43)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .

Fakat gel gelelim yetkili tayfasına . Bi kaç kişi hariç diğerleri ergen ergen tavırlar , üslupsuz konuşmalar vs ...

Yetkili kadrosu baştan yapılandırılmalı diye düşünüyorum , +20 olursa daha güzel olur . Çoluk çocuktan atar yemeyiz ...
Bişey dicem yaş kaç profilde 15 yazıyorda ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:50)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 13:43)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .

Emin ol 15 değil ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:51)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 13:50)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Emin ol 15 değil ...
Bende onu demeye çalışıyorum 2 sene önce kayıt olmuşsun 17 mi yaşın ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmaya yol açacak mesaj atmassanız sevinirim, en azından konum kirlenmesin ve kilitlenmesin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
19 ...

2 sene önce niye öyle yazdım hatırlamıyorum , şuan mevzu benim yaşım değil ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim seninle bir derdim yok yanlış anlama o konuyu kilitledim . zaten kaily olduktan sonra benim her konum kilitlenecek. Her neyse.
O konuyu açma nedenim ben her defasında nickimi değiştirmek istedim fakat admin lerden olumsuz cevap aldım zaten duyurulardada yazıyor bir konuda kullanıcı adı değiştirmek yasaktır.

TaaRRuZ adminimize sordum ve cevabımıda aldım ben.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim seninle bir derdim yok yanlış anlama o konuyu kilitledim . zaten kaily olduktan sonra benim her konum kilitlenecek. Her neyse.
O konuyu açma nedenim ben her defasında nickimi değiştirmek istedim fakat admin lerden olumsuz cevap aldım zaten duyurulardada yazıyor bir konuda kullanıcı adı değiştirmek yasaktır.

Banlattır ozaman beni.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Derdin yok ama neden konu açıyorsun, tartışmaya girmiyeceğim - girdirttirmeyeceğim, neden konu açıyorsun özel mesaj ile Abdullah abiye veya, admin'e sorabilirdin neden değiştirdi nasıl değiştirdi diye zaten konuda açıklama yaptım..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:56)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 13:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim seninle bir derdim yok yanlış anlama o konuyu kilitledim . zaten kaily olduktan sonra benim her konum kilitlenecek. Her neyse.

Banlattır ozaman beni.

(Kaily)Üstteki mesajımın bu bölümü seninle ilgiliydi , iyide yazmışım :
Alıntı:Fakat gel gelelim yetkili tayfasına . Bi kaç kişi hariç diğerleri ergen ergen tavırlar , üslupsuz konuşmalar vs ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen, tartışmaya girecek mesajlar yazmayın, konumun temiz kalmasını istiyorum - anlayışınız için teşekkürler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:58)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Banlattır ozaman beni.

Alıntı:Fakat gel gelelim yetkili tayfasına . Bi kaç kişi hariç diğerleri ergen ergen tavırlar , üslupsuz konuşmalar vs ...
He he ondan kardeşim benim 2 sene önce profiline 15 yaş yazıyo 2 sene sonra 19 yaşında oluyo bide diyor neden yazdım bilmiyorum,yetki için,birbirinizi şey yaparsınız siz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bak Kaily .

Ben seninle tartışmaya girmek istemiyorum ama her defasında şu şikayet konuların yok emsalsiz şöylede,böyle beni her konuya katmanı istemiyorum beni yok say bu forumda. Senin suçun olmadıgı sürece seni banlattırmak neden istiyeyim. Senden ricam beni konulara alakadar etme. Beni bu göreve laik görmese adminler bu yetkiyi bana vermezler. Benim yetkimi eleştirmek adminler dışında hiç kimseye kalmadı.

Şimdi cem kardeşim bak aklıma gelmedi diyelim. Konu açarken bir yandan TaaRRuZ admine sordum. Konu seni rahatsız ettiyse affet özür dilerim. Ben TaaRRuZ admine sordum cevabımıda aldım fakat konuda tartışma bitermi? bitmez çünkü Kaily var. Her neyse dark1dark ile tartıştılar konu büyüdü bende uyarımı yaptım konumu kilitledim bu kadar.

Yani benim seninle alıp veremediğim hiç birşey yok ama Asipatron'u bilemem onun yerine konuşmak bana düşmez,yakışmaz.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 14:01)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 13:58)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Banlattır ozaman beni.

He he ondan kardeşim benim 2 sene önce profiline 15 yaş yazıyo 2 sene sonra 19 yaşında oluyo bide diyor neden yazdım bilmiyorum,yetki için,birbirinizi şey yaparsınız siz.

Şimdide yaşımamı taktın :)))

Emin ol böyle yapıcağını bilsem 10 derdim :)

neyse yazma , yazmıcam . Arkadaşın konusu kirlenmesin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping