Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kullanıcılar Windows XP'de ısrarlı
Kullanıcılar Windows XP'de ısrarlı
Nisan ayındaki masaüstü işletim sistemlerinin kullanım oranlarını gösteren araştırmaya göre kullanıcılar, Windows XP'den vazgeçmiyor.

xp521ae2ce.jpg

Microsoft, 8 Nisan tarihinde en çok satan işletim sistemi olarak bilinen Windows XP'nin fişini sonsuna dek çekmişti. Ancak ortaya çıkan yeni araştırma sonuçları, Windows XP'nin vazgeçilmez işletim sistemlerinden biri olduğunu kanıtladı.

Net Applications tarafından yayınlanan araştırma raporlarına göre kullanıcıların %26.3'ü Windows XP kullanmaya devam ediyor. Microsoft'un yaklaşık 13 yıldır faaliyet gösteren işletim sisteminden desteğine çekmesine rağmen bu rakamın oldukça etkileyici olduğu görülüyor. Ancak, Windows XP'de %1.4'lük düşüş söz konusu olduğunu da belirtelim.

Nisan ayındaki masaüstü işletim sistemlerinin kullanım oranlarını gösteren araştırmada Windows 7 ise Mart ayındaki payını %48.7'den %49.3'e yükseltti.

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/teknoloji-haber/kullanicilar-windows-xpde-israrli-02.05.2014-641156
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aslında doğru xp kullanıyordum ve herşey kullanışlıydı win 7 'ye geçtim kafam bir durakladı çünkü bana çok karışık gelmişti. win8'i geçen yıl başladım hala kafam karışık şaşırıyorum bence en kullanışlı "WİN XP"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisi bence Windows XP hem oyunlarda az ram vs. istiyor, hem kullanışlı en iyisi XP. (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi İşletim Sistemiyle Başlarsanız Ona Alışırsınız. Ben Win7 İle Başladım hala da Öyle Devam ediyor. Hatta Çevremdeki(komuşlarda) 3 Bilgisayarı da XP'den win7'ye Çevirdim Onlarda Mutlu.. Ama Linux'a Geçeceğim :D

Bu Arada XP Desteği Kesilmesi İyi Oldu. En Azından O Desteği Win9'a Yönlendirirler :)(BENCE)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2014 Saat: 11:40)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En iyisi bence Windows XP hem oyunlarda az ram vs. istiyor, hem kullanışlı en iyisi XP. (:
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward`a Katılıyorum Bende Win7`le Başladım Ve Asla Değişmem :)
Ama %26.3'de Az Değil Yani.Bilgi İçin Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping