https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şu arkadaşı hepimiz bi uyaralım...
Bakın bir dava yüzünden intihar etmeye değmez... lütfen böyle yapmasın cevap attım karşılık gelmedi.

ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Sende forumexeden bir yetkilinin telefon numarası var ise arayabilirmisin vazgeçmişler mi gerçekten çok kötüyüm eğer mahkeme olayı falan olursa intihar ederim

İntihar nedir ? böyle birşey olursa nolur biliyormusun sen ?,genceciksin kıyma kendine...

hallederiz bi şekilde ben özel konuşucam yapma böle görkem ( ismin bu galiba)

Bütün forumdan rica etmekeyim lütfen biri şu çocuğu durdursun...

2bf1j.png

Konuşacağım,telefonları kapalı şuanda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya Konuştum Dedim Seni Kandırıyorlar işi gücü yok senle uğraşacakya

:)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu kadar telaş yapmasına gerek yok.
Bende webmaster yıllarında çalıntılık yapmıştım.
Mahkemeye vericem dedi, fakat vermedi .s
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:42)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bakın bir dava yüzünden intihar etmeye değmez... lütfen böyle yapmasın cevap attım karşılık gelmedi.

ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Sende forumexeden bir yetkilinin telefon numarası var ise arayabilirmisin vazgeçmişler mi gerçekten çok kötüyüm eğer mahkeme olayı falan olursa intihar ederim

İntihar nedir ? böyle birşey olursa nolur biliyormusun sen ?,genceciksin kıyma kendine...

hallederiz bi şekilde ben özel konuşucam yapma böle görkem ( ismin bu galiba)

Bütün forumdan rica etmekeyim lütfen biri şu çocuğu durdursun...

2bf1j.png

Konuşacağım,telefonları kapalı şuanda.
Gösteriş yapıyor.
Milletin işi gücü yok dava mı açacak bu arkadaşa ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uğraşır mı uğraşır benle uğraştıkları gibi...

f5l69r0.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:46)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uğraşır mı uğraşır benle uğraştıkları gibi...

f5l69r0.png
İnşallah öyle bir şey olmaz ama hayırlısı bakalım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1.si Sizle Uğraşmazlar
2.si Senin Mahkemeye Veremezler Yaşın Tutmuyor
3.sü Korkmana Gerek Yok Kimse seni mahkemeye vermedi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:45)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar telaş yapmasına gerek yok.
Bende webmaster yıllarında çalıntılık yapmıştım.
Mahkemeye vericem dedi, fakat vermedi .s

F****exe büyük bir servis yaparlar beni verdiler diyorum anlamıyormusun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar ağlıyorum şuan yaşım 13 çok kötüyüm gerçekten şuan ne yapıcağımı bilmiyorum YP3mkk.png Bu ne demek arkadaşlar ya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:47)TheCaspeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.si Sizle Uğraşmazlar
2.si Senin Mahkemeye Veremezler Yaşın Tutmuyor
3.sü Korkmana Gerek Yok Kimse seni mahkemeye vermedi

Ailesini verebilirler,beni aile üzerinden verdiler. telefonlarına erişebiliyormusun ? açık mı sende ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yav arkadaş sordum yok öyle birşey yahu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence büyük ihtimalle kandırıyorlar. Gerçekten de abartmış arkadaşımız. İntihar ederim ne demek bir mahkeme için. Gerçek olsa bile altından mutlaka çıkılır, mühim değil. Ayrıca ForumYol'un kendi suçu fexede reklam yapması...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:50)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence büyük ihtimalle kandırıyorlar. Gerçekten de abartmış arkadaşımız. İntihar ederim ne demek bir mahkeme için. Gerçek olsa bile altından mutlaka çıkılır, mühim değil. Ayrıca ForumYol'un kendi suçu fexede reklam yapması...

Fexede herkes sürekli reklam yapıyor bende yapıyordum ranklar yüzünden oldu bu olay ailem duyarsa beni mahveder.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ForumYol hukuki yoldan haklısın. Teknology ve diğer arkadaşlar yuh yani bir googleye sormadınız.
Kod:
http://www.telifhaklari.gov.tr/ana/sayfa.asp?id=397
bu sitede uyarıldıktan sonraki 3 gün içerisinde kaldırmalı yazıyor. Kaldırmışsın sorun yok. Dava falan açamazlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kandırmaca. Eğer gerçekse Rank'ınızı kaldırmışsınız. Ortada gerekçe yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok büyük ihtimalle seni işletiyorlar isimden de belli dalga geçtikleri Nimetullah TOPU...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:50)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence büyük ihtimalle kandırıyorlar. Gerçekten de abartmış arkadaşımız. İntihar ederim ne demek bir mahkeme için. Gerçek olsa bile altından mutlaka çıkılır, mühim değil. Ayrıca ForumYol'un kendi suçu fexede reklam yapması...

Bence de vermezler . Bir reklam için ve bir rank için bu kadar uzatmazlar bnce fexeyi tanırım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet sonunda açtılar konuştum,evet avukatı yönlendirmişler,intihar olayını söyledim şimdi geri çekiyor işlemleri.

Geçmiş olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnternetten araştırdım o ismi Nimetullah Topaydı herhalde Bi belediye adayıymış
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2014 Saat: 21:53)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet sonunda açtılar konuştum,evet avukatı yönlendirmişler,intihar olayını söyledim şimdi geri çekiyor işlemleri.

Geçmiş olsun.

Haklı değiller uzatmayın. ForumYolun avukatı benim.

ForumYol buraya bakarsan sevinirim :
Kod:
http://www.telifhaklari.gov.tr/ana/sayfa.asp?id=397
Benim mesaj arada kaynamasın diye 5 dk kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping