Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twitter kapatıldı !
Twitter Türkiye'ye kapatıldı !

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), Twitter'a erişimin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı doğrultusunda kapatıldığını açıkladı. Twitter'dan yapılan açıklamada ise "Türkiye'de Erişimin engellendiğine dair haberleri inceliyoruz" denildi.

rbOrRcE.jpg

Türkiye'de Twitter'ın kapatılmasının ardından ABD ve AB'den açıklama yapıldı. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Sosyal Medya sitelerinin kapatılması önerileri hakkında oldukça endişeliyiz" dedi.

Yapılan açıklamada "Daha önce de söylediğimiz gibi, Sosyal Medya sitelerinin kapatılması önerileri hakkında oldukça endişeliyiz. Demokrasiler, kamudan gelen farklı sesler (görüşlerle) güçlenir.Bağımsız ve kısıtlı olmayan medya demokratik, açık toplumların temel unsurudur ve aynı zamanda resmi olarak şeffaflığın ve hesaba çekilirliği garantiye alır" denildi.

AB'DEN İLK AÇIKLAMA
Avrupa Komisyonu'nun dijital stratejilerinden sorumlu üyesi Neelie Kroes attığı mesajda "Türkiye'deki Twitter yasağı yersiz, anlamsız ve ödlekçedir. Türk halkı ve uluslararası topluluk bunu sansür olarak görecektir" dedi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasliname_sansur1.gif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Twitterim Yoktu'dad Kapatılmasına Üzüldüm :S
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
DNS'den birşey sanırım bende ve giriyor Dns'yi google dns yapınca giriyor ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2014 Saat: 12:19)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: DNS'den birşey sanırım bende ve giriyor Dns'yi google dns yapınca giriyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
türkiyedeki dns adreslerine kapalı ondan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim niye giriyor :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılmıyorum aksine çok desteklediğim bir davranış oldu.Bende çok koyu olmasada bir twitter kullanıcısıydım ama destekliyorum.Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her vatandaşa Türk kanunun erişim hakkını elinde bulundurması gerektiğine inanıyorum.Adam orada kalkmış atalarımıza, ülkemizin geçmişine kültürel mirasına ve her ne şartlarda olursa olsun bir ülkenin en üst konumundaki başbakanına sen küfür edemezsin.Sevmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama küfür ve hakaret edemezsin.Defalarca kez twitter'a resmi mercilerden mailler gönderilip bazı kullanıcıların hesap dökümü istenip mahkemede kullanılacağı beyan edilmiş ancak twitter bir geri dönüş yapmamış.Twitter'in Türkiye temsilciliği açılması talep edilmiş onada bir yanıt alınamamış.Uyarılara kulak asmayan, ülkemizi küçümseyici hareketler içerisinde bulunan her ağın kapatılmasını destekliyorum ve destekleyeceğim.Türkiye Cumhuriyeti Bölünmez Bir Bütündür.Zamanında 4 kıtaya hükmetmiş tek ülke olarak bugün ülkemize yapılan muameleyi şiddetle kınıyorum !
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2014 Saat: 15:16)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim niye giriyor :D

DNS lerden Dolayı DNS in Google DNS veya başka ülkelerin DNSsi ise Girer.Sadece Türkiyede DNS ler için kapatılmış.Mesela Ben Baküdeyim Ve Gire Biliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2014 Saat: 15:22)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılmıyorum aksine çok desteklediğim bir davranış oldu.Bende çok koyu olmasada bir twitter kullanıcısıydım ama destekliyorum.Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her vatandaşa Türk kanunun erişim hakkını elinde bulundurması gerektiğine inanıyorum.Adam orada kalkmış atalarımıza, ülkemizin geçmişine kültürel mirasına ve her ne şartlarda olursa olsun bir ülkenin en üst konumundaki başbakanına sen küfür edemezsin.Sevmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama küfür ve hakaret edemezsin.Defalarca kez twitter'a resmi mercilerden mailler gönderilip bazı kullanıcıların hesap dökümü istenip mahkemede kullanılacağı beyan edilmiş ancak twitter bir geri dönüş yapmamış.Twitter'in Türkiye temsilciliği açılması talep edilmiş onada bir yanıt alınamamış.Uyarılara kulak asmayan, ülkemizi küçümseyici hareketler içerisinde bulunan her ağın kapatılmasını destekliyorum ve destekleyeceğim.Türkiye Cumhuriyeti Bölünmez Bir Bütündür.Zamanında 4 kıtaya hükmetmiş tek ülke olarak bugün ülkemize yapılan muameleyi şiddetle kınıyorum !

Size katılıyorum adminim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-03-2014 Saat: 15:22)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılmıyorum aksine çok desteklediğim bir davranış oldu.Bende çok koyu olmasada bir twitter kullanıcısıydım ama destekliyorum.Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her vatandaşa Türk kanunun erişim hakkını elinde bulundurması gerektiğine inanıyorum.Adam orada kalkmış atalarımıza, ülkemizin geçmişine kültürel mirasına ve her ne şartlarda olursa olsun bir ülkenin en üst konumundaki başbakanına sen küfür edemezsin.Sevmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama küfür ve hakaret edemezsin.Defalarca kez twitter'a resmi mercilerden mailler gönderilip bazı kullanıcıların hesap dökümü istenip mahkemede kullanılacağı beyan edilmiş ancak twitter bir geri dönüş yapmamış.Twitter'in Türkiye temsilciliği açılması talep edilmiş onada bir yanıt alınamamış.Uyarılara kulak asmayan, ülkemizi küçümseyici hareketler içerisinde bulunan her ağın kapatılmasını destekliyorum ve destekleyeceğim.Türkiye Cumhuriyeti Bölünmez Bir Bütündür.Zamanında 4 kıtaya hükmetmiş tek ülke olarak bugün ülkemize yapılan muameleyi şiddetle kınıyorum !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkez admin adayımızı tekrar etmiş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel diyelim o zaman
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform