Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Münazara Yarışması[Yardım]
Münazara yarışmasının konusu değişmedi onun için tekrar yardıma ihtiyacım var.Konuyu Kısaca Hatırlatmak Olursa
Alıntı:arkadaşlar bizim okulda münazara yarışması olacak sizden yardım bekliyorum soru şu
Annelermi çocukları anlamıyor Yoksa çocuklarmı anneleri anlamıyor.
hocamız bize Anneler Çocukları anlamıyor sorusunu verdi.Sizce münazara yaparken karşı tarafa neler söylemiyimde kazanmalıyım.
Yardımcı Olana +Rep Verilecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Münazaralarda ki genel amaç kimin savunması daha iyidir kim daha iyî anlatabilirdir.Sen hangisini daha iyi savunur isen karşında ki kîşi senî tutar.Bana göre çocuklar bazı yerlerde annelerini anlamıyor çünkü anneler toplumda benim çocuğum böyle terbiyesizlik yaptı falan der. Bunun altında yatan anlam çocuğumu çok övdüler biraz küçük düşsün yoksa nazar deyecektir demek.Bazen de anneler çocukları anlamıyor çünkü artık teknoloji gittikçe ilerledi annelerimiz biraz eski o yüzden bu dönemle eskiyi karşılaştırıyor yok benim elimde böyle şans olsaydı profesör olurdum yok bilmemne bilmem ne diyen babamın geçen karnesini buldum 4dolu ama ben ondan kat kat daha iyiyim . Sonuç olarak kendi kendimi değerlendirdiğimde çocuklar anneleri anlamıyor diyorum çünkü onu daha iyi savundum. İyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: