Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Yardımcı olursanız sevinirim :)
Hoca Saçma olsada bunu verdi. Afrikalılar ile ilgili (açlık, susuzluk vs.) yardımcı bir icat yapılacak. Önerileriniz lazım :s İyi olursa Rep veririm :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne alaka ya :D

Bir makine yapın yiyecek taaa türkiyeden afrikaya gitsin :D hemde hızlı trenden daha hızlı 2 dakkada orda olsun sonra adam bastığı tuşla istediğini alsın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:08)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne alaka ya :D

Bir makine yapın yiyecek taaa türkiyeden afrikaya gitsin :D hemde hızlı trenden daha hızlı 2 dakkada orda olsun sonra adam bastığı tuşla istediğini alsın :D

Yemeğin Su halini arkadaş düşündü :D Düşüncen için saol daha iyi fikir lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
türkiyeden afrikaya alt geçit olarak su vs gibi şeyler gidebilir ama bu çok şey olur :D başka gelmiyo aklıma :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
500 cm Civarı açık kahve karton al . Kumsaldaki kum renginde olsun .
Birazda kalın olsun .

Üstüne bir kaç zenci insan oyuncağı , zebra fil horoz v.s koy. ev falan koy.
sonra İnce bir boru al ve kartonun tam üstüne yapıştır .

Çiçekçilerde ve süsçülerde bulnur sanırım : ( YAPMACIK SU ) koy .

Onun 7. Kalınlığını nesnene taşı .

Veya Gerçek su altına kova gibi bişey koy işte ne biliyim ben performans ödevi gibi söyledim :D :ASD:Sf.

Neyse Sen en iyisi bişey götürme hocaya nerde derse ( Hocam Kargoyla Ekmek Yolladım ) dersin . :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her ay yemek yollansın helikopter veya uçak veya havada giden herhangi alet?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yer altından çek suyu, birçok alternatif var internettende araştır bize soracağına :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi Masa Olsun Masada Kafandan Ne İsterse Gelsin Kafadan Attım :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:16)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yer altından çek suyu, birçok alternatif var internettende araştır bize soracağına :D

Sonra Büyük Devletler Gelsin Sömürsün ve Yine Eskisi Gibi Olsun..

Helper: Aslında Saçma Gelebilir ancak Aklıma Gelmedi Doğru Düzgün..
Yiyeceği yada Sıvıyı Yollayacaksın. Tükenme Derecesine Gelince yani Numunelik Kadar Kalınca O Numuneliği Makineye koyacaksın ve hiç tüketilmemiş gibi sana geri verecek..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:17)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bi Masa Olsun Masada Kafandan Ne İsterse Gelsin Kafadan Attım :D

çok komikti senin sayende babam gülme krizi geçirdi anam buna dayanamayıp intahar etti amcam bunu görünce silahla havaya iki ateş açtı komşular polis çağırdı amcam tek tek vurdu polisleri dayımda bu duruma sinirlendi önüne geleni vurdu bende şuanda hayla gülüyorum. :D [şaka şaka :D ]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:14)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: her ay yemek yollansın helikopter veya uçak veya havada giden herhangi alet?

İcat mıydı bu şimdi? :D

Hoca'da ne arıza ödev verdi mübarek
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:28)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2014 Saat: 22:14)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: her ay yemek yollansın helikopter veya uçak veya havada giden herhangi alet?

o sana arıza bi ödev erdiyse sende ona arıza bi icat yap :D suç onda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Işınlama makinesi gibi bişey yap türkiyeden afrikaya ışınlasın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:35)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2014 Saat: 22:28)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

o sana arıza bi ödev erdiyse sende ona arıza bi icat yap :D suç onda :D

Aynısını düşündüm kardeşim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Helper: Aslında Saçma Gelebilir ancak Aklıma Gelmedi Doğru Düzgün..
Yiyeceği yada Sıvıyı Yollayacaksın. Tükenme Derecesine Gelince yani Numunelik Kadar Kalınca O Numuneliği Makineye koyacaksın ve hiç tüketilmemiş gibi sana geri verecek..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2014 Saat: 22:57)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Helper: Aslında Saçma Gelebilir ancak Aklıma Gelmedi Doğru Düzgün..

Dostum açıklık getirden pek anlamadım? :D Makineye koyunca hiç tüketilmemiş gibi geri vermedi falan .s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping