Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WtSupport Hakkında
Merhaba Arkadaşlar,
Ben WtSupport Admini EDWARD..

Yaklaşık Dün Başımdan Geçen ve Yaklaşık 15.37 - 16.27 Saatleri Arasında Süren Olayı Anlatacağım. Adını Anmak İstemediğim Kişilik Sitemde Bulunan 1000+ Konuyu ve 2500+ Mesajı Silmiştir. Yaklaşık 1 Saatte Utanmadan, Sıkılmadan Tüm Konu(Doğal olarak mesajları) Silmiştir. Ben Siteye 16.43'te Girdim ve Konuların Silindiğini Gördüm.. Sitemde Emeği Geçen Herkesten Özür Dilerim..

Site Şuan da Askıya Alındı(Tarafımca Kapatıldı). Admin'den Rica Ettim Eğer Geri Yüklemezse En Baştan Konuları Açacağım.. Bu Sürede Destek Olmanızı Bekliyorum.

http://wtsupport.10tl.net - http://wtsupport.tk

Saygılarımla..
- Edward
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun ve bu sana ders olmuştur diye umuyorum.
İyice tanımadığın kişiliklere yetki vermemen gerektiğini düşünüyorum ve tekrardan geçmiş olsun admin umarım yükler konuları ve mesajları.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Kaily
O Buralarda güvenmediği kişilere yetki vermeyeceğini bilmekle kalmayıp kendisi şuanda 10tl.net'in resmi destek sitesinde tema sorumlusu adayı.Bu olayda kendisinin az da olsa kabahati olabilir fakat bütün suç ona yüklenemez , yapan kişi daha çok utanmalı ..

@Edward
Siten son zamanlarda alexa'da çok iyi gidiyordu , ya nazar değdi diyelim ya da kıskananlar olmuş belli ki.Umuyorum ki forumunun yedeği adminde vardır , Geçmiş olsun..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kardeşim sitende baya iyi gidiyodu ya :s
Bence yetki vermeden önce daha iyi tanımalısın :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-03-2014 Saat: 15:30)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Kaily
O Buralarda güvenmediği kişilere yetki vermeyeceğini bilmekle kalmayıp kendisi şuanda 10tl.net'in resmi destek sitesinde tema sorumlusu adayı.Bu olayda kendisinin az da olsa kabahati olabilir fakat bütün suç ona yüklenemez , yapan kişi daha çok utanmalı ..
Ben ona suç yüklemedim yanlış anladın sanırım olayı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun kardeşim siteyi açıcağın zamanda özel mesaj yolla sana büyük destek çıkacağım.
PGM
Teşekkür verenler:
Gecmis olsun kardesim ben kendi adima inaniyorumki en kisa zamanda sityi toplyip aramiza donceksin yeni sitenle ve sana hayatinda basarilar dilerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun öncelikle. Aynı mesele benim başımada gelmişti ben mesaj ve konu silme kodlarını şablonlardan sildim şu ana kadar hiçbirşey olmadı 3 tane yetkili var forumda. Tavsiyemdir :))
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seni En İyi Ben Anlarım.Kıskanıyorlar Bizi Hep :)
Elinizde Yedeği Yoksa Geri Yüklenmesi Zor.Umarım Adminde Yedeği Vardır..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Teşekkürler.

@Kaily: Verdiğim Yetki Sadece Moderatörlük İdi. Yetkilerde Düzenleme Yapılacaktır. Ayrıca Bundan Çıkaracağım Herhangi Bir Ders Olduğunu Zannetmiyorum. Zaten Siteme Aldığım Yetkililerin Sorumluluğu Bende. Aldığım Kişinin 100+ Mesaj/Konu Var İdi. Kendini Az da Olsa Kanıtlamıştı.

@ASiPaTRoN: Sağolasın Şefim. Umarım Vardır.

@Helper: Dediğim Gibi Kendini Kanıtlamıştı. Konu Açar, İşi Varsa Nedenini Bildirirdi.

@Secilmis42: Teşekkürler. Açacağım Zaman Bildiririm.

@KarA___SoVaLyE: Allah İzin Verirse En Kısa Sürede Kat Kat Fazlasıyla Dönmeyi Umuyorum..

@Neon Blazer: Panel Verirken Bayağı Bir Güvenmem Gerekiyor. Şuan 2 Kişide Panel Var(ben hariç). Onlara Güvenim Sonsuz. Giden Sadece Konular Kategoriler Değil.

@Novruz: Yedek Var da Biraz Eski Bir Yedek. Belki Ocak Başı Falan.. Adminde Son Yedek Yok ise Mecburen Elimdekilerden Birini Vereceğim.

Herkese Teşekkürler Arkadaşlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Umarım toplayabilirsin.
Tekrardan geçmiş olsun ve başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Kaily: Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Batuhann: Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Site "admin" Nickli Admin Sayesinde Tekrar Aktifleştirilmiştir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping