Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rep karşılığı iş yapanlar bi baksın
Arkadaşlar forumda rep karşılğı işler yapıyosunuz rep kazanınca napıcaksınız repiniz 100 oldu diyelim ne işinize yarıyıcak ayrıcalığınızmı olucak kimse 100 repiniz var diye size bi ayrıcalık tanımaz şimdi konunun altına bazı kişiler(bu işlere girenler) ben üyeleri sevindirmek istiyorum gibisinden mesaj atıcak sevindirmek istiyorsan gidicen forumuna konu açıcan hayrına bukadar basit ha 100 rep ha 10 rep bişey farketmez sadece sayı bu bu sayıyı yükselmeniz bişey değiştirmez

Mesela birgün sınırsız banlanırsanız o repler ne işinize yarıcak size aaa bunun repi çok fazla dur banını açalım demezlerki

Haksızsam Haksızsın Deyin
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu bende söylüyorum sırf tabloya girmek için rep kasıyorlar bunun hiçbir önemi yok.
Post kasıyorlar tabloya girelim diye e giriyorsunuz 1000 mesajınız tek bir işe yaramıyor.

Emeğiyle "Rep verebilirsiniz" uyanıklığı falan yapmayanlara bakın. Tabloya yeni girdiler veya düşüyorlar değilmi? Umurlarında değil ben destek veriyorsam, üyeler dertlerine derman buluyorsa gerisine gerek yok.

Rep ile forumda hiçbirşey yapılmıyor. Yarışmalarda ödül olarak dağıtıyoruz tek önemi bu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede haklısın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ray çok güzel anlatmışın :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu ne işe yarayacak zaten önemi yok repin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping