Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Münazara Yarışması
arkadaşlar bizim okulda münazara yarışması olacak sizden yardım bekliyorum soru şu
Annelermi çocukları anlamıyor Yoksa çocuklarmı anneleri anlamıyor.
hocamız bize Anneler Çocukları anlamıyor sorusunu verdi.Sizce münazara yaparken karşı tarafa neler söylemiyimde kazanmalıyım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çocukların ergenlik döneminden vb. şekilde bahset , annelerin fazla üstüne gitmemeleri gerektiğini söyle ama tavsiyem güzel bir yazı hazırla :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2014 Saat: 18:41)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çocukların ergenlik döneminden vb. şekilde bahset , annelerin fazla üstüne gitmemeleri gerektiğini söyle ama tavsiyem güzel bir yazı hazırla :)

hocam bir kaç daha tüyo verirmisiniz.Çok önemlide önce sınıflar arası sonrada okullar arası münazara yarışması olacak.Ne olur hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son bir iki satır daha yazayım bunlar çok önemli ipuçları ;
Anneler çocuklarını anlamazlar çünkü onları bir birey olarak değil de ne kadar büyürse büyüsün hala çocuk olarak görmektedirler.Ayrıca geçmişteki eğitim farkı ve çağ farkı da önemli faktörlerdir . :)
Daha fazlasını bir psikolog bilir herhalde..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2014 Saat: 18:55)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son bir iki satır daha yazayım bunlar çok önemli ipuçları ;
Anneler çocuklarını anlamazlar çünkü onları bir birey olarak değil de ne kadar büyürse büyüsün hala çocuk olarak görmektedirler.Ayrıca geçmişteki eğitim farkı ve çağ farkı da önemli faktörlerdir . :)
Daha fazlasını bir psikolog bilir herhalde..

Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.
Başka Yardımcı olacak yok mu :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Arkadaşlar başka yardımcı olacak yokmu :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2014 Saat: 18:35)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2014 Saat: 16:52)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2014 Saat: 18:35)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Münazara Yarışmasını An İtibariyle Kazanmış Bulunmaktayız :) Her Şey İçin Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping