Merhaba, arkadaşlar bu temayı kullanan arkadaşlara bir uyarım var images dosyaları çok karmaşıktı ve güncelleme yaptım toplayıp düzenleyip bunları sırada v3 başladım artık v3 gelecek yakında bomba gibi :)) herneyse bu xml ile güncelleyin sorunlar ortadan kalkacaktır.
Son olarak birde: kayma problemleri varmış bunun sebebi Konu Değerlendirmesi onu kapatırsanız kalkar o kayma sorunu ben yaparken kapatmıştım ondan dolaylı oluyor.
XML Link:
Kod:
#Not: XML Kırılmıştır. Konu Sahibi Uzaklaştırıldığı İçin Konu Kilit+Çöp
o forumlardaki ikonlar için ftp'nizin olması gerekiyor malesef ama ftp olmadan photobucket'lede yapılabiliyor bunun için bu konudan yardım alabilirsiniz;
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=9046
Sonrasında o ikonlara gelecek olursa kusura bakmayın arada unutmuşum resimleri şimdi onlarıda ekliyorum başka varsa bilidiriniz halledeyim.
bu attğım şeyleri yanlış anlama bu tema en çok hoşuma gidenlerden :) o yüzden kusursuz olmasnı istiyorum birde profilde face deki kapak fotoğrafı offline galiba tklaynca açlmıyor
Yeni bir profil alanı oluşturup Profil kapak fotoğrafı dıye oraya resim linki vereceksiniz kullanıcı kp'den öyle gelecek kapak fotoğrafı beğendiğinize sevindim
Admin KP > Şablon & Stil > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Üye Şablonlar > member_profile şablonunu açınız ve tüm içeriği silip aşağıdaki kodla değiştiriniz.
var countries=new ddtabcontent("profiletabs")
countries.setpersist(true)
countries.setselectedClassTarget("link") //"link" or "linkparent"
countries.init()
değiştrdm ancak
bu ikon ise ikon olmadı
o kapak fotosnda köprü oldu değiştr diynce profle atıyor o düzeldi ancak 1130x300 fotoğrafları koyuyorum işe yaramıyor şimdide :)