Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayarıma ne oldu?
Merhabalar. Az önce bilgisayarı açtım. Sonra çok eskiden yaşadığım bir sorunu tekrar yaşadım.

1. Mause dondu. Fakat PC halen aktif durumda. Başlat tuşuna basınca başlat menüsü açılıyor. Yön oklarıyla kapat'a geliyorum. ENTER tuşuna basıyorum fakat kapanmıyor. Enter işlevsiz. Mause kafasına göre bi oraya bi buraya uçuyor.

Neyseki bu sanırım çözüldü. Kasayı çekip kabloları ittirdim/taktım. Şimdi bu yok ama başka birşeyle karşılaştım....

2. Bilgisayarı yerine koydum açtım. windows aktifleştirilmedi dedi. ben programla aktif etmiştim. ama genede arkaplan simsiyah oldu. formattan 1 yıl geçti. antivirüsde virüs çıkmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tam Anlayamadım Şu An Sorun Ne Arkplanmı Yoksa Programlar Falan Damı Silindi?
Ve Ekran Görüntüsüde Atarsanız Sevinirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullandığın program sana geçerli bir lisans verir.Lisans nosunun vadesi dolmuş.Tekrar internetten crack programlarıyla yeni lisans aktif etmen gerekiyor.Ekranın arkaplan rengi ve sol alt kısmında yazan yazılar gidecektir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran görüntüsü gerekli değil Aktifleştirme kodu istiyor :( Fakat sistem sorunlarında falan yazmıyor.

EDİT: Sağ altta windows aktif değil falanda demiyor. Açılırken öyle bir uyarı geldi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mouse Ve Klavye İşlemiyor Dimi? Ayrica Mouse Kendi Kendine Hareket Ediyorsa Bunuda Zaten Açıkladılar Banada Oldu Büyük Bir İhtimale TROJEN. Trojeni Normal Virüs Programlari Görmez Görse Bile İşlevi Yapamaz. Sana Bi Program Önereceğim Combofix İndir Kur Aç Ve Bırak. O Sorunu Çözücek Ve Sıkıntılı Olan Programı Kaldıracaktır. TROJEN Oldunu Düşünerek Bu Yorumu Yapmaktayim, Yanlış Bir Bilgi Verdiysem AF Ola :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İllegal Crack Yaptığın için windows seni yakalamış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Arkaplan Siyah ancak Masaüstü İkonları Var.. Google'dan Windows Loader Son Sürüm İndir ve Aktifleştirme Sorununu Çöz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Reklam gibi olmasın ama :)

http://tumherseyburada.10tl.net/showthread.php?tid=991
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Neon: Reklam Gibi Oluyor :D

Bkz => Google Araması
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla aynı sorun bende oldu.
Ama benimki masaüstüydü kasayı açıp harddiski+ram i çıkarıp bi üfledim. sonra bi havalandırdım kasanın içerisini temizlendi.

Eğer leptop ise formatı tavsiye ederim. Birde Windows 7 Home yi tavsiye etmiyorum Windows 7 Ultimate daha kalitelidir.
Birde Windows 8 Bilgisayarınızda 8.1 Güncellemeyin Ekran Kartına Zararı cok
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorunu açıklayayım size, banada yıllar önce oluyordu sürekli sebebi şu bu hataların windows sürümünüzün orjinal ücretli lisanslı alınmadığı yakalanıyor ve belirli bi süre içerisinde microsoft dava açıyor tavsıyem biran önce format atın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-02-2014 Saat: 18:44)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Reklam gibi olmasın ama :)

http://tumherseyburada.10tl.net/showthread.php?tid=991

Ben bunu yapınca 30 gün sonra gene istemeyecekmi şifre?

Dava dediğinizi görmeden sizin mesajlardan önce formatı çektim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dünyada milyonlarca lisansız windows kullanan insan var.Microsoft bunları yakalayamaz mı? Yakalayabilir ama Microsoft'uda büyük yapan etken gözdağı bile vermeden kullananlar için hiçbir resmi işlemde bulunmaması.Gönül ister ki herkes lisanlı sürüm kullansın tam olarak yasalara uyalım ama malesef Microsoft'un dolar üzerinden sattığı lisans fiyatı ülke dövizimize oranla bize çok daha fazla bir miktarda yansıyor.Microsoft'un Apple'ı satışlarda geçmesindeki en büyük etkende bunlardan birisidir.

Ayrıca format'a ihtiyacın yoktu.Microsoft'un lisansı sürümünü kurmadığın sürece hiç bir şekilde microsoft senin mac adresine erişemez.Format gereksiz olmuş.Yapman gereken tek şey bir tane loader indirip yeni biir lisans aktivesi oluşturmaktı.Yalnız bununda yasal olmadığını bir kez daha belirtmek istiyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-02-2014 Saat: 01:08)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dünyada milyonlarca lisansız windows kullanan insan var.Microsoft bunları yakalayamaz mı? Yakalayabilir ama Microsoft'uda büyük yapan etken gözdağı bile vermeden kullananlar için hiçbir resmi işlemde bulunmaması.Gönül ister ki herkes lisanlı sürüm kullansın tam olarak yasalara uyalım ama malesef Microsoft'un dolar üzerinden sattığı lisans fiyatı ülke dövizimize oranla bize çok daha fazla bir miktarda yansıyor.Microsoft'un Apple'ı satışlarda geçmesindeki en büyük etkende bunlardan birisidir.

Ayrıca format'a ihtiyacın yoktu.Microsoft'un lisansı sürümünü kurmadığın sürece hiç bir şekilde microsoft senin mac adresine erişemez.Format gereksiz olmuş.Yapman gereken tek şey bir tane loader indirip yeni biir lisans aktivesi oluşturmaktı.Yalnız bununda yasal olmadığını bir kez daha belirtmek istiyorum.

Bende ücretsiz satın almayı isterdim.
Fakat tek sorun yanlış loader'in bilgisayarı açmamasıydı. Zaten format süreside gelmişti sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping