https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BossTR Index Tasarım v2 Mükemmel tasarım ve İşçilik.
Uygulayalım o zaman.
http://i.hizliresim.com/KPONOQ.jpg Bunu çizmişsin. Gelmiş şimdi bunu çizdim diyorsun. Salakmıyım ben ne bu gelişme. Özendim veya PSD editledim falan desen olay olmayacak.

Kitap tasarımının altında Designer & Coder BossTR diyor. Cezanı biz bir düşünelim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki uyarılarınız için teşekkürler bundan sonra Link eklerim altına eğer paylaştığım tasarımların belirtirim açıklamasıyla birlikte konuyu silerseniz sevinirim tartışma yüzünden forumdaki üyelerin rahatsız olmasına gerek yok

Bu seferlik ceza vermesseniz sevinirim çünkü grafiker olmayı hedefliyorum bildiğim kadarıyla uyarısı olan veya ceza yemiş arkadaşlar olamıyor bu sebeble her hangi bir ceza vermesseniz sevinirim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biz senle şöyle yapalım.
Siz bunu ne zaman çizip kodladınız?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
neyi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konudaki BossTR index tasarım v2'yi diyorum. Ne zaman kodladınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bunun daha kodlamasına başlamadım psd tasarım sadece
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki dergi tasarımını ne zaman kodladınız? Tam tarih değil ay verirsenizde olur
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bu ay
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://www.omerbozalan.com/jquery-digital-dergi-yapimi.html

2 Yıl önce tasarımlanmış + Kodlanmış.

Sen itiraf et Biz banını süreli atalım. Mumun üstünde ateş oldukça elbet birgün sönecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
neyi itiraf edeyim? arkadaşım ben kitabı kendım yaptım demıyorum kendım kodladım dıyorum neyini anlamıyorsun sadece yaptığın şuan post kasmaktan başka bişey yapmıyorsun? benim ne çalıntı birşeyim nede başka bi konuda başkasının tasarıma coder yazdım dıye kendımı ban atacaksan buyur at iyi forumlar konuyuda çöpe taşırsan sevinirim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bak kardeşim. Koskoca yetkiliyim. Rep sıralamasına dahi kafayı takmamışım. Ben sadece 2 yıl önce kodlanmış olan birşeyi nasıl sen bu ay kodlamış oluyorsun onu soruyorum?

Olay kapansın konuyu silerler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çünkü kendim sadece psd kullanıp özel bi şekilde kendi istediğim şekilde kodlarım anlatabildimmi ? başka açıklama yapacakmıyım konu silinebilir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eğer Tasarımı Sen Yaptıysan Buna Dair Kanıt Olaral Video Koy Da İnanalıç :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kodlar tamamen aynı. Buna ne diyeceksiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşım paylaşmadığım scriptin kodlarının aynı olduğunu nerden biliyorsun sen?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O anlamda değil. Kitabın arayüzüne kadar herşey aynı. PSD Sana ait değil belli. 2 Yıl önce kodlanmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşım bir mesaj daha atarsan seni şikayet edeceğim post kasmaktan.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buyur şikayet senin. Bana gelen mesajlar sonucu açtığın konunun dibine inmem gerekti. Post kastığımı söyledin daha önceden. Bende sana görevlilerin sorduğu sorulara cevap verdikten sonra konuyu sileceğimi söyledim

Konu silindikten sonra mesaj sayısıda düşüyor. Merak etme. Sen sadece PSD sana ait değil iken nasıl elinde PSD oluyorda sen o tasarımı kodluyorsun? Sorduğum soru bu zaten son sorum. Daha derine inmeme gerek yok. Sadece 2 yıl öncesine ait aynı tasarım bulununca kanıtlaman gerekiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşım sen anlamıyorsun veya yazdığımı okumadan bişeyler yazıyorsun bak tasarım bana ait değil, KITAP'DAKI anlatabildimmi? bu bir. ikincisi kodlamasını değiştirdim bana ait buda 2 dahada heralde anlamadıysan nedıyeyım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siz kendinizi üyeye inandırın. Onlar inanmadıkça konu uzar. Önceki tasarımlara bakınca birden bunu görmek şaşırtıcı oldu herkes için.

Siz konuyu tekrar açın ben bunu sileyim. Orada böyle bir muhabbet çıkarsa karışmayacağım kabul?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 21 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping