https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BossTR Index Tasarım v2 Mükemmel tasarım ve İşçilik.
wjgZDG.jpg

görüşlerinizi bekliyorum eğer çok istek gelirse kodlamasını yapıp paylaşacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel olmuuş bence kodla ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yorum için teşekkürler yarına kadar vakit var eğer istek çok olursa gece kodlarım yarın paylaşırım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım Senin miydi ? Çok başarılı olmuş gerçekten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
evet kendi styleslerimle biraz uğraş göstererek premium bi index yaptım ücretli satılabilir diye düşünüyorum fakat ücretsiz dağıtmayı tercih edicem kodlarsam yorumun içinde teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Orjinal Link : http://omahpsd.com/psd-design/free-amsterdam-flat-ui-kit

:) Şu kandırma olayları bir türlü bitmiyor maalesef. Tamam tasarım senin olmayabilir ama en azından kodlayıp paylaşacağım diyebilirsin. Kaldıki ücretli olabilir diyorsun. Garipsedim doğrusu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ordaki paylaşanın sitesinin whois bilgilerini kontrol ettirirdim fakat açık değil domain malesef yoksa kanıtlardım inanmak istemezseniz bişey diyemem tasarımı bana aittir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
BossTR senden hiç beklemezdim requiem bulmasaydı bize yutturacaktın benim tasarımım diye çok ayıp yapıyorsun adminler görüyor ban yersin ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pek inandırıcı gelmiyor çünkü. Yapımcısı : http://dribbble.com/secretpixels?page=1 bu şahıs ve yaklaşık olarak 1ay önce yapmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tasarımın internette dolaşması ne kadar garip bir şey değilmi arkadaşlar hadi hep birlikte şaşıralım :D bu işe yeni başladığımı felan sanıyorsunuz sanırım veya ilk defa tasarım yaptığımı veya ilk defa burda paylaştığımı o orjinal link dediği yerdeki website bakın sonra gidin başka bir sitede bulun orda bakın sonra başka bir sitede bulun bakın hepsinde farklıdır linkler çünkü kendileri yapmış gibi gösterirler anlatabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar tartışma ortamı yaratmaya gerek yok...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki senin başka sitelerden almadığını nereden anlayabiliriz? İnandırıcı bir açıklama veya kanıt koymazsan gereken işlemleri yapacağım.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim başka sitelerden almadığımı nerdenmi anlayacaksınız şu şekilde açıklayayım size başka sitelerden almadığım şurdan anlaşılır bu tasarım çoğu sitede var değilmi ? ve yapımcıları farklı farklı yüklenme tarihleri ayrı ayrı değilmi ? fakat bilinen büyük psd sitelerinde yok ingiliz sitelerinde nadir bulunuyo türk sitelerinde genelde var yapımcısının ingiliz olması ve türk psd sitelerinde paylaşılması sizcede garip değilmi? bence garip he bu bir neden değildir diyorsanızki şöyle birşeyde söyliyeyim size bu tasarımın stylesle değilde normal renk tonlarıyla yapılmış olmasıda size garip gelmiyormu png resimler kullanmış şekilde psd paylaşılması açıp bakabilirsiniz içerisine png iconlar png resimler vs vs hepsi png şeklinde parça parça değil bunadanda başka bir sizi inandırabileceğim kanıt gelmiyor aklıma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne diyorsun sen ? Yabancı,türk site ne alaka.Requiem yapımcısını göstermiş halen haklı çıkmaya çalışıyorsun.Ayrıca şu kitap tasarımı da sana ait galiba
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=54604&ssid=ccc19c790722e14c9ef543bf35b2b2e7

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tasarım bana ait değil kodlaması bana ait, eğer açıklamamı beğenmiyorsanız gereken işlemi yapabilirsiniz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Psd'yi ne zaman dağıttın o merak konusu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şu konudaki tasarım sana ait değil yaptığın tamamen emek hırsızlığıdır.Şimdi tasarım bana ait değil diyorsun az önce yaptığın yorum;"evet kendi styleslerimle biraz uğraş göstererek premium bi index yaptım ücretli satılabilir diye düşünüyorum fakat ücretsiz dağıtmayı tercih edicem kodlarsam yorumun içinde teşekkürler"

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yaklaşık 1 sene önce felan ozamanlar başka bir forum vardı şimdi kapandı Mr.Patesi'nin sitesiydi ozamanlarda

bu konudakı tasarım bana ait fakat o link koyduğunuz konudaki tasarım bana ait değil yanlış anlamışsınız
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kitap kodlamasıda size ait değil burada zaten bütün dosyalar mevcut indirip kodlarla oynamayı herkes yapabilir.Requiem yapımcısını gösteriyor sen halen bana ait diyorsun.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sizi bıçak zoruyla inandıramam benim olduğuna eğer açıklamarımdan sonra ınanmıyorsanız yapabileceğim birşey yok gerekli işlemi uygulayabilirsiniz iyi forumlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdilik bir şey yapmıyorum bundan sonra açtığınız konularda daha dikkatli olun.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping