https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam 10TL.NET
Merhaba 10TL.NET ,

Ben Murat Ünsal Bazı Kişiler Tanıyor Olabilir.Meraklı Insanımdır Yaşım 16 .Bu Forumu Tanıyorum Abim Onur Ünsal(TikiTaK) Bu Forumdaydı.Malesef Bıraktı Artık.Şifresinide Unutmuş Ben Onu Kullancaktım.Artık Bende Size Destek Olacam PhotoShop CC İle Aram İyidir Kısa Bir Süre Sonra Kuracağım...Şuan Bir Tema Yapıyorum.
İyi Günler...

Adminim:Acaba Bana Özel Kotalı Ftp Verirmisiniz Resimlerimi Oraya Depolamak İstiyorumda...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ftpler sadece yetkililere verilir... Umarım kalıcı olursun iyi forumlar hoş geldin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk Ozaman Sabır Gerekli :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum üyelerine hiçbirzaman FTP verilmez

IP adresi eşleşirse direk banı yersin TikiTak hesabıda kendini murat ünsal olarak tanıtmıştı facedede ekli hatta tasarımlarını bana soruyodun üstündede TikiTak yazıyordu sen Multi olabilirsinki ıp adresiniz eşleşirse zaten banlanıcak 2 hesapta.
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1- Seni Tanımıyorum
2- Abim Onur Ünsal(TikiTaK) Bu Forumdaydı.Malesef Bıraktı Artık.Şifresinide Unutmuş Ben Onu Kullancaktım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben okadarını diyeyim büyük ihtimalle aynı bilgisayardan giriyorsunuz öyleylse az sonra ban gelir şimdiye kadar çok kişi abim kardeşim falan dedi multi açarak ne malum biri sen olmucağın :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ftp üyelere verilmiyor tamamda abartmayın zaten her gelen kullanıcıya 1 ip taraması yapılıyor benim bildiğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
HoşGeldiniz Hemen Ön Yargılı Davranmayın ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hpşgeldin.Kalıcı Olursun Umarım.Eğer TikiTaK sanız banı da yerseniz Bilginize
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi