Anket Başlığı: Projeme Katılırmısınız
Evet
0%
0 0%
Hayır
0%
0 0%
Belki
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Ekip Ve Güncel Bir Proje
Merhaba Arkadaşlar Bir Projem Var Nasıl Birşey Derseniz :

Sadece Makale Ve Güncel Haberler Paylaşacaksınız

Az Bişe Grafikten Anlıycaksınız.

Ve Kendinizi Geliştirirseniz Ortaklık Bile :)

Bana Gereken Kişi Özellikleri :

- 16 Yaşından Büyük Olursa Bizim İçin İyi Olur.
- Grafikten Az Bişey Anlıyacak
- Makale Yazabilecek
- Haftada En Az 5 Adet Konu Yazabilecek .

FeysBook : eleqantss42
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
basarılar ben glrdm de 13 yaşındayım haftalık 10 - 20 knu açarım ama su aralar yogunum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 17:50)BestKing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: basarılar ben glrdm de 13 yaşındayım haftalık 10 - 20 knu açarım ama su aralar yogunum

Olgunluk konusunda sıkıntı çekmezsek feysden ekleyin lütfen eleqantss42
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 17:56)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-02-2014 Saat: 17:50)BestKing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: basarılar ben glrdm de 13 yaşındayım haftalık 10 - 20 knu açarım ama su aralar yogunum

BestKing'i almadan önce bi kaçkere daha düşünün forumda en az 8 tane multi hesabı var çok küfür ediyor çocuktan farkı yok

söylemeyi unuttum yalancılıkta üstüne tanımam
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 18:00)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

BestKing'i almadan önce bi kaçkere daha düşünün forumda en az 8 tane multi hesabı var çok küfür ediyor çocuktan farkı yok

Bilgilendirmen İçin Teşekkür Ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 18:00)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaşın sabıkalı olduğunu daha iyi bir şekilde anlatsaydın iyiydi. Bu şekilde proje sahibi arkadaşımızın fikirleri değişiyor. Kendisi araştırma yapması onun açısından iyi olur.

Böyle ortalığa gergin laflar atma. Bu son uyarım. Arkadaşımsın ama bende neticede görevliyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
furkan arıza çıkartmak istemem ben sadece adama nasıl ve ne yaptıımı söyledim ama senn benn nereye basvursam yada katılmak istesem benim multılerımı hatırlatıyorsun yeni hayatımı lütfen kirletme adam isterse alır istemezse almaz sen illa cümlenden anladım alma o kötü birisi der gibisin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Önyargılarınızı bırakmak için hiçbir zaman geç değildir " demiş Henry David Thoreau ..
Geçmişte yapılmış hatasından dolayı üzüntü duyup yeni bir sayfa açmak için çalışıyorsa yoluna taş koymak yanlış bir şey ...
@eleqantss ; lütfen sosyal paylaşım sitesi linkini vermek yerine özelden iletişime geçip oradan ver..
projende başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben arkadaşın bilgilenmesini istedim bi örkenle anlatayım mesela adam öldürüyosun seni bida işe alırlarmı sabıkası olduğunu söylemek istedim kimi aldığını bilsin.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşa yeni bir sayfa açması için yer verdik. Buna engel olmayın. "Arkadaşın birkaç sabıkası var araştırmanı öneririm" ile "Bu adamın sürüyle multisi var çocuk gibi küfrediyor alma bunu" arasındaki farkı anlaman lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"16 Yaşından Büyük Olursa Bizim İçin İyi Olur."

Adam 13 yaşında
"Olgunluk konusunda sıkıntı çekmezsek"

Demiş ama olgunluğun o'sunu bile göremiyorum bestking'de olgun biri olsaydı sabıkasıda olmazdı böyle şeylerden

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendi nufüsüne kayıt ettirmiyorsun. Gerginlik çıkaracak birşey yapacaksan PM at. Burdan daha sakin bir dilde söyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 21:00)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendi nufüsüne kayıt ettirmiyorsun. Gerginlik çıkaracak birşey yapacaksan PM at. Burdan daha sakin bir dilde söyle.

ben kendi projemde böyle bir üye istemezdim belki oda istemez diye söyledim uzatmaya gerek yok zaten

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 21:02)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-02-2014 Saat: 21:00)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendi nufüsüne kayıt ettirmiyorsun. Gerginlik çıkaracak birşey yapacaksan PM at. Burdan daha sakin bir dilde söyle.

ben kendi projemde böyle bir üye istemezdim belki oda istemez diye söyledim uzatmaya gerek yok zaten

Açıkçası bende yanlış tutum sergilediğinizi düşünmekteyim.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2014 Saat: 21:16)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-02-2014 Saat: 21:02)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Açıkçası bende yanlış tutum sergilediğinizi düşünmekteyim.

Peki, Hepinizden özür Diliyorum

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping