Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flappy Bird Yayından Kaldırıldı.
Exclamation 
Flappy Bird Yayından ( Google Play vs. Sitelerden ) Kaldırıldı.Sebebi Tam Olarak Bilinmiyor.Ama Oyun Yayından Kaldırılmadan Önce Telefonuna Veya Tabletine İndiren Kişilerde Halen Mevcut.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kötü oldu nedeni ne acaba :(
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 21:07)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kötü oldu nedeni ne acaba :(

Uygulama mağazalarının kısa sürede şöhreti yakalayan oyunlarından olan Flappy Bird 50 milyon indirme rakamını geçerken, geliştiricisine de iyi bir reklam geliri kazandırmaya başlamıştı. Ancak oyunla ilgili sürpriz bir haber geldi.

Geliştirici Dong Nguyen oyunu daha fazla ileri götüremeyeceğini ve yarın itibariyle oyunu mağazalardan kaldıracağını Twitter üzerinden duyurdu.

Kararın herhangi bir kopyalama iddiası nedeniyle alınmadığını ifade eden Nguyen, sadece oyunu daha fazla ileri götüremeyeceğini belirtmekle yetiniyor. Nguyen ayrıca oyunun haklarını satma gibi bir niyetinin olmadığını da sözlerine ekliyor. Nguyen kısa süre içerisinde yeni yapımlar ile kullanıcı karşısına çıkacak.

HABER KAYNAĞI= http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Sok--Flappy-Bird-yayindan-kaldiriliyor.htm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha Yeni İndirmiştim :( Güzel Oyundu Sildim Keşke Silmeseydim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 21:18)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha Yeni İndirmiştim :( Güzel Oyundu Sildim Keşke Silmeseydim

Özelden Apk atabilirim istersen?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaldırılacağını duyunca alternatifleri rayforuma konu açmıştım :D Flappy Bird ve Squashy Bird oynayabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kötü oldu ama bişi olmaz bende yüklü :D bizim sınıfta herkesde yüklü .d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cep Telefonuma Mesajı Gelmişti :) tüm teknoloji haberleri gelmekte :D benim telefonuma buraya konu botu bağlayalım ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet iTunes Store felan baktığımda bulamamıştım demekkı yayından kaldırılmış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform