Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transformers 4 Geliyor..
Video 
Merakla Beklenen Transformers 4 Trailer'i Yayınlanmış Bulunmakta.

3 Serisi İle Bütün Dikatleri Üstüne Çeken Transformers Filmi 4 Serisini Bomba Gibi Patlatmaya Hazırlanıyor. İzleyicilerin Merakla Beklediği Trailer (Fragman) Yayinlandi Ve Herkezi Merak İçinde Bıraktı.

Kaynak;
Transformersfilmi Sitesinden Alınmıştır.

Not:Açıklamalar Bana Aitt'ir. Yakında Röportaj Gerçekleştirilecektir. Beklemede Kalın..

RobotikTV.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baymaya başladı. 4. Film çok fazla beklenti olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2014 Saat: 15:45)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Baymaya başladı. 4. Film çok fazla beklenti olur.

Yorum İçin Teşekürler. Yanlız İzleyicisi Çok Olmasaydi 4 Serisi Emin Ol Çekilmezdi biggrin.gif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2014 Saat: 15:45)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Baymaya başladı. 4. Film çok fazla beklenti olur.

Michael Bay Ne Alaka ? :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2014 Saat: 16:04)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Michael Bay Ne Alaka ? :D

Kod:
Michael Benjamin Bay (d. 17 Şubat 1965), Amerikalı film yönetmeni ve yapımcısıdır.
Armageddon, The Rock, Pearl Harbor, Bad Boys, Bad Boys II, Transformers, Transformers: Yenilenlerin İntikamı gibi yüksek bütçeli aksiyon filmleri ile tanınır. 13. Cuma ve Elm Sokağında Kabus filmlerinde yapımcı olarak görev yapmıştır.
2014 yılında Starz kanalında yayınlanacak ve Türkiye'de de gösterime girecek olan Black Sails adlı dizinin yapımcılığını yapmaktadır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Süper bir film...Vizyona girdiği gün gitmek istiyorum.. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2014 Saat: 16:52)cronc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Süper bir film...Vizyona girdiği gün gitmek istiyorum.. :D

Aynen :) Benim Yaptm Bi Taktik Var Vizyona Girdinde İngilizce Yayinlanıyor Gidip Onu İzliyorum Sonra Türkçe Dublaj Çıkıncada Alıp Evde İzliyorum Değişk Güzel Oluyo :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İzlenir bence kaynak doğrumu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2014 Saat: 18:17)Noodlenox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İzlenir bence kaynak doğrumu?

Evet Doğru.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform