https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SelamunAleyküm DESTEK.10TL.NET Ailesi
SelamunAleyküm Destek.10tl.net Ailesi.. İsmim Metin BAYRAKTAR 14 Yaşındayım Profesyonel Fotoğrafçılık Yapıyorum. Sizi Yıllardır Takip Etmekteyim ve çok memnunum. Daha Önceden forumlarda admin ve yöneticilik yaptım ama her daim bu forumu takip ettim. Biz büyük bir aile olarak yapacağımız paylaşımlarda herkesin emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Bana Ulaşım İçin

Ulaşım İçin : Ekle Beni Tanışalım :) Konuşalım

Bu Arada Forumdakilerin Hiçbiriyle Tanışmadım İlk Gelişim Photoshop Kullanmayı Severim Her Bilgisayar Açışımda Photoshop Açarım :) Resimde Belirttim Profesyonel Foto Yaparım :) Diye Bu Arada Herkeze Teşekkürler

Bütün İsteklerinizi Bana Söylüyebilirsiniz

ÖM Yoluyla Veya İstek Konusu Açabilerek Ulaşabilirsiniz Yukarda Ulaşım Var :) Eklersin Söylersin Yaparım

Bu Arada Geliş Sebebim : Foruma İlk Gelişim Bi Göz Atmak İçin Baktım :D Sonra Matematik Kötüydü Matematik`den 5 Alırsam Buraya Geliceğime Söz Verdim :) Ve Bügün 90 Aldım :) Artık Geldim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ulan Metinn Yinemi sen Olum bi Bıkmadın Ya JustCraw JustPatron AjPatron Metinn Daha Saysam 5-6 tane daha çıkar ne işsiz adamsın sen töbest
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aleyküm Selam. Facebook adresi vermek yasaktır.

AjPatron senmisin bu arada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AjPatron Kim Kardeşim Onu Bir Söyleyin Bu Arada İsmimin Metin Olması Sizin Hoşunuzamı Gitmedi La Ben Napıyım Anam Babam O İsmi Verdi Bu Arada Bu İsmi Diğer Forumlarda da Kullandım Ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birazdan yetkili gelince belli olur .

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen THT'deydin galiba hani 10tl.net kalkacaktı kaldıran prenste sen olacaktın galiba ben öyle hatırlıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benmi Kardeşim Ben AjPaTron Filan Değilim Off Bi Anlamadınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 17:58)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benmi Kardeşim Ben AjPaTron Filan Değilim Off Bi Anlamadınız

Ta Ta. AjPaTron'un o niyetini nerden biliyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niyeti Ne Ki Ne Bileyim Kardeşim Niyetini Bilmeden Ben AjPaTRoN Diyorum Foruma İlk Gelişim Diyorum ? Okumadıysan Büyütelimm

Bu Arada Forumdakilerin Hiçbiriyle Tanışmadım İlk Gelişim Photoshop Kullanmayı Severim Her Bilgisayar Açışımda Photoshop Açarım :) Resimde Belirttim Profesyonel Foto Yaparım :) Diye Bu Arada Herkeze Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10TL.NET'de admin olduğun bir sayfan varmı ? Profesyonelliğini görelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Başka Sitelerdeydim :)) 10TL.NETle Hiçbir Alakam Yoktu Ki forumtr deydim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Metinn olmayabilir . Yetkililer gelince öğreniriz . Ama şimdiden o diye suçlamayalım lütfen arkadaşlar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumtr'de seni göremedim.

(17-01-2014 Saat: 18:11)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Metinn olmayabilir . Yetkililer gelince öğreniriz . Ama şimdiden o diye suçlamayalım lütfen arkadaşlar .

Tam olarak suçlamadım zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 18:08)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Başka Sitelerdeydim :)) 10TL.NETle Hiçbir Alakam Yoktu Ki forumtr deydim

Okadar pro isen ver teamwiawer veya çek videoda bizlerde görelim ?

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 18:12)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2014 Saat: 18:08)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Başka Sitelerdeydim :)) 10TL.NETle Hiçbir Alakam Yoktu Ki forumtr deydim

Okadar pro isen ver teamwiawer veya çek videoda bizlerde görelim ?

Furkan kardeşim uzatma . Mesaj kasıyo muamelesi yaparlar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Furikan Peki Çekicem Dersler Vericem Foruma İlk Geldiğim Gün Napıyorsunuz Bi Durun Bi Nefes Alalım Tema Yapmaya Başlıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Facebook adresine baktım JustCraw'ın kullandığı avatarı profil fotoğrafı yapmışsın budamı tesadüf yani ?

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 18:19)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Furikan Peki Çekicem Dersler Vericem Foruma İlk Geldiğim Gün Napıyorsunuz Bi Durun Bi Nefes Alalım Tema Yapmaya Başlıyorum

Bana ömden forumtr profil linkini atar mısın ?

Hem pp durumu belli ediyo.

Facebook PP = Justcraw avatar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lan Furikanmısın Nesin Bak Olm İstediğim Avatarı Kullanabilme Hakkım Var Youtubede Video İzlerken Adamın Avatarını Gördüm Ve Aldım Videoyu Veriyim Şimdi Onada İnanmazsınız

Youtube Gir Bunu Çeken Adamın Fotosuna Bak Ordan Aldım

Bu Arada JustCraw Kim ?

Bu Arada Beni Banlarsa Admin Banlar İstediğim Avatarı Kullanırım Kullanmam Bunada Siz Karışamazsınız Adminler Karışır Sade
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 18:25)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lan Furikanmısın Nesin Bak Olm İstediğim Avatarı Kullanabilme Hakkım Var Youtubede Video İzlerken Adamın Avatarını Gördüm Ve Aldım Videoyu Veriyim Şimdi Onada İnanmazsınız

Youtube Gir Bunu Çeken Adamın Fotosuna Bak Ordan Aldım

Bu Arada JustCraw Kim ?

Bu Arada Beni Banlarsa Admin Banlar İstediğim Avatarı Kullanırım Kullanmam Bunada Siz Karışamazsınız Adminler Karışır Sade

Lan' lı Lu'lu konuşma . Biz karışamayız diye bir şey yok . Biz yanlış bir şeyi gördüğümüzde şikayet ederiz yada o üyeyi uyarırız .

Sınırları çok aştın .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping