Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multi Konu Açmasanız Olmaz mı ?
Arkadaşlar öğlen 12 gibi okuldan geldim. 1 Saat yemek yeyip foruma girdim. O saatten bu saate 10+ multi konu açıldı. Söylediğimiz zamanlar tekrarlıyorsunuz. Yetkililere bildirmek zorunda kalıyorum. En sonunda ceza alacaksınız. Daha sonra beni suçlamayın gereksiz yere. Hayır anlamadığım gerçekten çok kez tekrarladım. Hala devam eden üyeler var. Şu multi konuları bir daha açmayınız lütfen...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Açmanızın Amacı Bumu ?? Post Kasmak'Tan Vazgeçin Bence .. Zaten Açıldıkların'Da Yetkililerim'İz İşleri Oldukların'Da Bakıyorlar ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Bi Ara Gittinya Ondan Sonra Yavas Yavas Boyle Uyeler Cikti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2014 Saat: 23:27)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu Açmanızın Amacı Bumu ?? Post Kasmak'Tan Vazgeçin Bence .. Zaten Açıldıkların'Da Yetkililerim'İz İşleri Oldukların'Da Bakıyorlar ..

Arkadaşım benim post kasmak gibi bir derdim yok. Allah yukarıda şahidim. Ama forumu o kadar çok kez aynı konu ile doldurdular ki artık can sıkıcı oldu. Öğlenden beri aynı konuyu sürekli açıyorlar. Bana ister inan ister inanma :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2014 Saat: 23:27)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu Açmanızın Amacı Bumu ?? Post Kasmak'Tan Vazgeçin Bence .. Zaten Açıldıkların'Da Yetkililerim'İz İşleri Oldukların'Da Bakıyorlar ..

Biraz daha dikkat edersek yazdıklarımıza daha iyi olur..
Konu bir süre geyik köşesinde kalabilir belki arkadaşlarımız farkına varırlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır Yani Yetkililer Var Onlara Söylesen Bunu Daha İyi Olabilirdi Diye Düşnüdüm ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili arkadaşlarımız zaten elinden geleni yapıyor. Kurallar koyuyor. Ama dikkat etmiyorlar. Ben bu konuyu biraz ders alsınlar diye yazdım. Yoksa posttan bana ne. İstersen eski üyelere sor bakalım ben foruma ilk geldiğim günden beri yardımcı olmaya çalışıyorum üyelere. En sonunda ceza alacaklar ona üzülüyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2014 Saat: 23:26)Meyriyer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar öğlen 12 gibi okuldan geldim. 1 Saat yemek yeyip foruma girdim. O saatten bu saate 10+ multi konu açıldı. Söylediğimiz zamanlar tekrarlıyorsunuz. Yetkililere bildirmek zorunda kalıyorum. En sonunda ceza alacaksınız. Daha sonra beni suçlamayın gereksiz yere. Hayır anlamadığım gerçekten çok kez tekrarladım. Hala devam eden üyeler var. Şu multi konuları bir daha açmayınız lütfen...

İstediğin kadar söyle , istersen 100 kere söyle istersen 1000 kere değişen birşey yok.Yaklaşık ben foruma geleli 3 ay oldu yetkililer her defasında uyarıyor ama yine de tık yok anlamayan anlamıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir kez olsun bakıp görürler, bir daha yapmazlar diye açtım konuyu şimdi ise hack paylaşımı geldi bir üyemizden ne mutlu bize :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping