https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Metinn' Nickli Üye Şikayet (Desteğe Küfür)
vrwj4.png

Günde En Az 10 Defa Böyle Reklam Yapıyor.

vrwlw.png

Ayrıca,

vrwml.png

(21-12-2013 Saat: 23:41)Metinn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lan ForumFun Musun Nesin Olum Boss Bak Adam Ol Şu Adamlarını Çek bizim forumdan yada Taarruzdan Şikayeti Forumun Kapanmasını Gör ! Lan Sabahtan Beri Adamlarını Banlıyorz ! Eğer Çekmessen Sonu Kötü Olur Sitem : http://webciler.10tl.net/

Destekteki Profili: http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=9199[/size][/align]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben site Adminiyim .

Ve çok şkayetçiyiz Geliyolar sabahtan beri reklam yapanlar onlar geliyolar bize suç atıyoar

şikayetçiyimmmmmmm
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:00)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben site Adminiyim .

Ve çok şkayetçiyiz Geliyolar sabahtan beri reklam yapanlar onlar geliyolar bize suç atıyoar

şikayetçiyimmmmmmm

ForumFunda Reklam Yapması Desteği İlgilendirmiyormuş Ama Destek.10TL.neT'i Si*erim Yazmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:03)ForumFun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:00)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben site Adminiyim .

şikayetçiyimmmmmmm

ForumFunda Reklam Yapması Desteği İlgilendirmiyormuş Ama Destek.10TL.neT'i Si*kerim Yazmış.

Öle .... Kanıtta var gerekeni yapılması gerekir ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forum içerisinde küfürlü yazı yazmayınız * harfi olsa bile küfür belli oluyor.Zaten fotoğraf yetiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Beyler Artik Baydiniz Ha. 2 Forum Arasindaki Kavgalar Vs Destek.10TL.NET'i İlgilendiren Bir Olay Değildir Anlayin. Desteğ'e Küfür Ederken Destek.10TL.NET Olduğu Ne Malum? Sabahtan Beri Biri Cıkıo ForumFun'Dan Şikayetcim Biri Metin Ahmet Zart Zurt Yeter Ama.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bune arkadaşım ya, hergün abuk subuk şikayetler. Küçük çocukların birbirini annesini şikayet etmesi gibi oldu iyicene onları bile geçtiniz. Gidin ilk önce aranızda çözün çözemiyorsanız adminlere özel mesaj atın hergün en az 4 5 kişi böyle açarsa ne olur ohoo.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:06)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum içerisinde küfürlü yazı yazmayınız * harfi olsa bile küfür belli oluyor.Zaten fotoğraf yetiyor.

Düzeltiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tmm belki ilgilendirmez aradaki şeyler

ama küfür ediyo ve desteğe edildiği çok açık ve net gereken yapılsın yaa rahatsız oluyoruz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:08)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune arkadaşım ya, hergün abuk subuk şikayetler. Küçük çocukların birbirini annesini şikayet etmesi gibi oldu iyicene onları bile geçtiniz. Gidin ilk önce aranızda çözün çözemiyorsanız adminlere özel mesaj atın hergün en az 4 5 kişi böyle açarsa ne olur ohoo.

Adminlere Özel Mesaj Attım İlgilenirler En Kısa Zamanda.Aranızda Çözün Diyorsun Adamla Konuşulmuyorki.Takmış Kafasına Reklamı Flood Flood Anca Resimdeki Gibi Konuşabiliyorum.

vrwj4.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:10)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tmm belki ilgilendirmez aradaki şeyler

ama küfür ediyo ve desteğe edildiği çok açık ve net gereken yapılsın yaa rahatsız oluyoruz.

(22-12-2013 Saat: 00:13)ForumFun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:08)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune arkadaşım ya, hergün abuk subuk şikayetler. Küçük çocukların birbirini annesini şikayet etmesi gibi oldu iyicene onları bile geçtiniz. Gidin ilk önce aranızda çözün çözemiyorsanız adminlere özel mesaj atın hergün en az 4 5 kişi böyle açarsa ne olur ohoo.

Adminlere Özel Mesaj Attım İlgilenirler En Kısa Zamanda.Aranızda Çözün Diyorsun Adamla Konuşulmuyorki.Takmış Kafasına Reklamı Flood Flood Anca Resimdeki Gibi Konuşabiliyorum.

vrwj4.png

Beyler Destek.10TL.NET'E Küfür Etti Açık Değil. Bu Sorun Sizin Sorununuz. Yapmaniz Gereken İP Adresi Banlama. Banladıktan Sonra Birdaha Sitenize Üye Olamaz Olma İmkani Yok Sorunuzu Çözecektir IP Ban. Lüften Artık DieseL Dedi Gibi Kücük Cocuklar Gibi Şikayeti Bırakın. İyi Forumlar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O Destege Edilen Kufur Ayip Olmus Ama O Reklamlar Icin Siz Suclusunuz Gidin 10 Forumda Reklam Yapin Sonra Sikayet Edin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:16)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:10)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tmm belki ilgilendirmez aradaki şeyler

vrwj4.png

Beyler Destek.10TL.NET'E Küfür Etti Açık Değil. Bu Sorun Sizin Sorununuz. Yapmaniz Gereken İP Adresi Banlama. Banladıktan Sonra Birdaha Sitenize Üye Olamaz Olma İmkani Yok Sorunuzu Çözecektir IP Ban. Lüften Artık DieseL Dedi Gibi Kücük Cocuklar Gibi Şikayeti Bırakın. İyi Forumlar..

Dostum Safmısın Sen Ip ban durdururmu diyosun Modem resetler girer ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:16)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

vrwj4.png

Nasıl Açık Değil Desteğini Si*erim Yazmış ?

IP Ban Atıyorum Tekrar Geliyor(Modem Reset)

Nabayım Çözüm Kalmadı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:17)Landgrav Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O Destege Edilen Kufur Ayip Olmus Ama O Reklamlar Icin Siz Suclusunuz Gidin 10 Forumda Reklam Yapin Sonra Sikayet Edin

reklamları geçtik tamam da oküfür ne olacak ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen resimlerdeki küfürü sansürleyin veya resmi tamamen kaldırın, bu konuyuda burda kapatıp yetkili kişiye ÖM gönderin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
forumfun sen her forumda reklam yapıyosun . Senin forumunda bir kişi reklam yapsa şikayet ediyosun .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Birader IP Ban Attiktan Sonra Doğru Modem Resle Gelir Ama Yapcak Bişi Yok Sen Gene IP Ban At Geldikçe Yapcak Bisi Yok Bırak Deli Gibi Modem Reslesin DURSUN.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:20)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumfun sen her forumda reklam yapıyosun . Senin forumunda bir kişi reklam yapsa şikayet ediyosun .

dostum 1 reklam değil sabahtan beri 35- 40 kişi geldi abartma değil üye listesine bak bakim kaç banlı kişi var ......

Toplam : 50 kişi geldi reklam yaptı ?

kesin cevap ?

Bakın hala geliyolar durmuyolar şimdide geldi biri ???
51oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:25)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:20)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumfun sen her forumda reklam yapıyosun . Senin forumunda bir kişi reklam yapsa şikayet ediyosun .

dostum 1 reklam değil sabahtan beri 35- 40 kişi geldi abartma değil üye listesine bak bakim kaç banlı kişi var ......

Toplam : 50 kişi geldi reklam yaptı ?

kesin cevap ?

demekki sizde birşey yapıyorsunuz . neden benimforumlarda tek tük yada forumgm.10tl.net de değil ? forumgm de en iyi forumlarda
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping