Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Komik Sözler Süper Valla :D
5 yıl sonra evleneceğim hatun, şuanda zengin, mavi gözlü, kaslı biriyle evleneceğini düşünüyodur kıyamam lan ben sana.

Uyurgezer olmak ne güzel bişeydir kim bilir. Hem uyuyosun hem geziyosun. Ben uyurken çok sıkılıyorum mesela.

Kız meslek lisesinde bile eteğini kısaltıp, süslenen kızlar var. Kime süsleniyosunuz hademeyemi?

Ayna benim en iyi dostumdur. Ben ağlarken o asla gülmez, zaten gülerse altıma sıçarım.

Bu sözleri okuyup, gülüp, ama yorum atmayanlar; İnşallah çay tabağına dökülen çayı tekrar bardağa boşaltıp öyle içen biriyle evlenirsiniz.

Elalemin “çocukları 1.nci oluyor” diyen anneme, Bak “analar neler doğuruyor, sende iş yok dedim” ardindan terlik..

Beni çekemeyenlere tavsiyelerim; Halay, mekik, fön, yada kafa çeksinler! Baktılar olmuyor; Sabır çeksinler!

Eski zamanlarda trip yapan kız da hiç çekilmezmiş ha. Sen günlerce mektup bekle, cevap “peki.” olsun. İnsan katil olur valla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Komedi :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen kardeşim, okurken gülmekten koptum ya :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben mi çok ciddiyim yoksa konu mu komik değil anlamadım.En ufak bir ifade değişikliği bile olmadı.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2013 Saat: 19:39)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben mi çok ciddiyim yoksa konu mu komik değil anlamadım.En ufak bir ifade değişikliği bile olmadı.

Aynısı benim içinde geçerli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
komik bence :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumlarınız için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-11-2013 Saat: 16:54)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yorumlarınız için teşekkürler.

Kardeş küfürleri kaldırırsan sevinirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz : katılıyorum abi mimiklerim bile oynamadı o derece yani
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gülmeyi bilmiyorsunuz o zaman.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cok Guldum Gulmeyen Arkadsslar Biraz Siz Yani Nasil Desem Siz Şaka Adami Deilsiniz Ama Furikan Nasil Gulmedi Anlamadim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping