Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Einstein Lütfen Affetin.
Ben einstein lütfen affetin,desteği çok özledim destekdeyken ve banlı zamanlarımda yaklaşık 5 senedir php html java script profosyonel olarak biliyorum, web kurnaz vesaire birçok forumda yetkiliyim ve üyelere yardım ediyorum. Profosyonel sitelerim,bilişimlerim,forumlarım var fakat desteğin yerini tutamıyor lütfen banımı açın. Araştırabilirsiniz semih yıldırım v6 yazınca semih yıldırım v4,v5 vesaire yazınca çıkar fakat ben okuldan geldiğimde bilgisiyarın kasasına basıp desteği açmayı özledim. Lütfen banımı açın yetkimi geri verin. Kısacası adam akıllı söyliyeyim köepk gibi pişmanım. Yani sizin anlayacagınız dilde ADAM OLDUM. Bir yanlışımı görün o zaman kendi kendimi ben banlayacagım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banlayan Kim ?

Üst Yetkililer Banlamış Olabilir...

Banlanma nedeniniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
beni hatırlattın bende dayanamıyorum banlandım yalvarıp açtırdım banımı öyle bi bağımlılık yapıyoki forum başka yapıcak bişey bulamıyosun oyun oynuyorum o bile sıkıcı geliyo illa altta köşede bu site açık olucak yoksa oyunun tadı bile olmuyo bu forum yüzünden ağladığımı biliyorum :(

yetkin büyük diye benle düzgün konuşmuyorsun sen o yanını sevmiyorum senin .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ciddiyim bağımlılık yapıyor, ban yerinde yetkiliye saygısızlık diyor. Arkadaşlar valla bakın bir çok internet sosyal medya en ünlü forumlarda bile yetkiliyim profosyonelim html olsun php olsun java olsun vs vs. Her türlü yardımı ederim v6 ya kadarda serim var v7yi çıkartıcam ALLAHA ŞÜKÜR Kent Bilişimi Daha Yeni Kapadım Yeni Bilişim Açacağım Kişisel Facebook Hile Siteme Günlük 3 bin kişi giriyor şuanda 40 bin üyesi var. Ama bunların hepsini desteğe değişirim,ciddiyim ben desteği çok özledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2013 Saat: 00:49)lütfenbanlamayın Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ciddiyim bağımlılık yapıyor, ban yerinde yetkiliye saygısızlık diyor. Arkadaşlar valla bakın bir çok internet sosyal medya en ünlü forumlarda bile yetkiliyim profosyonelim html olsun php olsun java olsun vs vs. Her türlü yardımı ederim v6 ya kadarda serim var v7yi çıkartıcam ALLAHA ŞÜKÜR Kent Bilişimi Daha Yeni Kapadım Yeni Bilişim Açacağım Kişisel Facebook Hile Siteme Günlük 3 bin kişi giriyor şuanda 40 bin üyesi var. Ama bunların hepsini desteğe değişirim,ciddiyim ben desteği çok özledim.

Benim sitemede gelip yetki istemiştin.Vermeyincede ahkam kesip şurda yetkim var burda yetkim var demiştiniz sanırım.Burdada o emekleri gösterin diyince eğey bir bozulmuştunuz.

Ban açtırmanızda kolay gelsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendini banlamışdın çok iyi hatırlıyorm :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2013 Saat: 01:01)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendini banlamışdın çok iyi hatırlıyorm :)

aynen eskiden girdiğimde öyle bişey olmuştu ama yeniden başladım foruma o yüzden unutmuştım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping