Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beni Merak Edenler
Arkadaşlar birçok yerde(skype, facebook sayfadan vb.) yerlerden beni merak edenler oluyor. Fotoğraf at filan diyorlar bugün çekildiğim bir fotomdur arkadaşlar. Beni merak edenler için.. Yorumlarını Bekliyorum :)

1380258_591089314289538_1514880984_n.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İdare eder :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2013 Saat: 20:44)MeriCT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İdare eder :)

idare eder mi :D :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
nerde oturuyosun :S (hemde biraz küçük gibi geldin :S)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2013 Saat: 20:48)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nerde oturuyosun :S (hemde biraz küçük gibi geldin :S)

Balıkesir / MERKEZ. Küçük mü, 1.71 - 1.72 cm boyum var :D Arkadaki araçta çekilecektim (bizim araç) babam çektirmedi. Nedeni basit: bugün o arabayla gezdim araçta benzin 0 kaldı. Kavga yaptık o yüzden :D :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben 8. sınıfta 1.70 dim :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2013 Saat: 20:58)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben 8. sınıfta 1.70 dim :D

maşallah şimdi 2 metre filan varsındır =? Boy önemli değil akıl olsun yeter. Bu sözümde size yeter :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
vay süper çıkmışsın :))
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2013 Saat: 21:47)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: vay süper çıkmışsın :))

teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
18 yaşa göre küçük kalmışsın ama idare eder.Galiba küçükken boyut uzundu doğru tahmin ettimmi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 10:26)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
18 yaşa göre küçük kalmışsın ama idare eder.Galiba küçükken boyut uzundu doğru tahmin ettimmi :)

Annemler şöyle diyor; bizim sülale benim yaşlarda boyları küçükmüş ama 20-25 yaşlarında uzuyormuş :) Dayımda benim boyundaymış şimdi maşallah :D :D Foto nasıl ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2013 Saat: 10:33)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2013 Saat: 10:26)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Annemler şöyle diyor; bizim sülale benim yaşlarda boyları küçükmüş ama 20-25 yaşlarında uzuyormuş :) Dayımda benim boyundaymış şimdi maşallah :D :D Foto nasıl ?

Fena değil güneş biraz bozmuş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2013 Saat: 21:03)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-11-2013 Saat: 20:58)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben 8. sınıfta 1.70 dim :D

maşallah şimdi 2 metre filan varsındır =? Boy önemli değil akıl olsun yeter. Bu sözümde size yeter :)
Bu şekilde kinayeli,mesaj verme amacıyla mesaj yazmaya devam edersen,ban yemek için sebep olmaya yeter.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sizin benle alıp veremediğiniz ne anlamadım _? o laf atıyo ben atınca bana bağırıyorsunuz ilk önce üyeler dimi, çünkü yöneticilere laf söylemek yemiyor ???? Rütbe atlatıkça kendinizi birşey zannediyorsunuz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2013 Saat: 20:02)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sizin benle alıp veremediğiniz ne anlamadım _? o laf atıyo ben atınca bana bağırıyorsunuz ilk önce üyeler dimi, çünkü yöneticilere laf söylemek yemiyor ???? Rütbe atlatıkça kendinizi birşey zannediyorsunuz.

Bu söz banlanman için artar bile .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2013 Saat: 20:02)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sizin benle alıp veremediğiniz ne anlamadım _? o laf atıyo ben atınca bana bağırıyorsunuz ilk önce üyeler dimi, çünkü yöneticilere laf söylemek yemiyor ???? Rütbe atlatıkça kendinizi birşey zannediyorsunuz.
Sen öğretmenlerınden pek ders alamamışsın dinlenmek şart artık sana,ben rutbe mı atlamışım ? hafızanı guclendırmek ıçın pratık yap bence...
Sen burada kendini eski yetkili yerine koyma,eski yetkililer bile senden daha çok işe yarıyor.Forumu kirletip üyelere ağabeylik taslamaktan baska HİÇ bir faaliyetin yok senin.
Benimle bir daha muhatap dahi olmayacaksın,her hatanda sende herkes gibi ceza alacaksın.
"Boy önemli değil akıl olsun yeter ;) bu sözümde size yeter" ne demek?
Edebiyat forumlarında degılız,akrostiş yazmıyoruz,kafiye yapmıyoruz.
Burası DESTEK Platformu , iyi niyeti suistimal edemezsin.
Sevgilerimle
Konu Kilitlenmiştir...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping