Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizi [Vatan Bölünmez] V1
Evet Destek.10TL.NET İçin Çekilen Vatan Bölünmez v1 e Hoşgeldiniz..

Şimdi Dizimizde Yorumda İsmini Belirtmeyen Kişileride Oynattım İnşallah Kızmazlar :) Amaç Eğlence.

Şimdi Konu : Yine Asker Ve Terörist Trene Bomba Eylemi <

Karakterler

Asker Timi

AngelOfDeath : Serdar Mert
Black™ : Kordon Celil
Flordak : Şahin
Rayray93 : Doktor

Terörist Timinden Kişiler
Cemal :
Naza :
Şivan Ve Ekibi ( Hapisteler ) :

Diziye Geçelim

Cemal Başkan Nazayı Arar ( Alo Naza Yeni Ceset Tabutu Var Onu Acil Kurdistan Mezarlığına Göm. )
[Tamam Başkanım]

Naza ( Aha Orada Tabut ) Kaldırır Ve ( Yuh Ne Ağır Tabut Lan Bu ) ( Açar Ve Silahların Olduğunu Görür )

Naza ( Vay Ulan Vay Bedava Geldik İyimi ) Ama Neyse Gömelim Bari )

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Cemal Başkan Hapisteki Şivan Ve Ekibine Özel Kodlanmış Bir Mesaj Yollar Silahların Ve Patlayacıların Nerede Olduğuna Dair )

Ve Bu Haberi Serdar Ve Timi Alır ) Alır Almaz Plan Kurmaya Başlarlar Ve Akıllarını Bir Fikir Gelir Onların Koğuşlarına Mahkum Kılığında Gireceklerdir Ve Olup Bitene Bakacaklardır )

En Kısa Zamanda Hapishaneye Girerler.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Şivan O Sırada Tünel Kazmaktadır Çııkışa Çok Az Kalmıştır Ve Gardiyanı Gözetleyen Adam Haber Verince Şivan Yerinden Çıkar.

Gardiyan Gelir Ve Alın Bunları Bi Yatak Verin Der Şivanda Bağırır : Ulan Ben Size Buraya Adam Gelmiyecek DEMEDİMMİ Der Gardiyan Bişey Demez Ve Çıkar :

O Sırada Şivan Özel Mesajı Yatağın Dibine Geçmiş Ve Tüm Adamlar Etrafını Sarmış Onu Dinliyordur. O Sırada Celil Neyapıyorlar Diye Bakmaya Gider Ve Sadece Bombalanacak I Duyar )

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Sonra Şivan Celili Görür Ve Neyapıyon Lan Sen Der . O Sırada Serdar Gelir Ve ( Dokunmayın Lan O Hem Sağar Hem Dilsizdir Der ) Ve Yırtarlar.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Şivan Planı Almıştır Tek İş Artık Hapishaneden Kurtulmaktır.Ve Derki ( Aksam Cıkıyoruz Hazır Olun Der )
Oradan Bir Adam ( EE Biz Çıkarken Bunlar Rahat Durmaz Der )

Şivanda Silahini Göstererek Akşam İşlerini Bitiririz Der

Şuan Gecedir Herkes Uyuyor Sade Celil Ve Serdar Komutan Uyumuyordur. Celil Derki ( Komutanım O Mektupta Ne Yazdığını Öğrenmek Gerek Ben Saar Ve Dilsizim Bi Bakayım Der ) Ve Şivanin Yanına Gider Ve Şivan Biranda Uyanır Ve Napıyon Lan Sen Der Ve O Sırada Kavga Başlar Çat Çut Dalarlarken Bir Anda Şivan Silahini Çıkarır

Serdar Bağırır ( Celillllllllllllllllllllllllllllllll Silah ) İş İşten Geçmiştir Şivan Celile Bir Mermi Sıkmıştır Serdar Gelirkende Onada Bir Mermi Sıkmıştır

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Ve İkiside Yerde Yatıyordur )

Ve Şivan Ve Ekibi Kaçmaya Başlar.

V1 Bölüm Sonu. Görüşlerinizi Alalım V2 Yakında.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Oynayacağım Dedim mi ? Böyle Saçma Bir İş İçin Seçecek İnsan mı Kalmadı ?? Onay Verdim mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baştada Dedimya :) Ama İstersen Çıkarayım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Yazdığım 1 Yazıda Ben Katılacağım Demedim. Kafana Göre de İş Yapamazsın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yav ne kızıyosun çıkarıyorum. Sende Varya Sanki Dünyanı Aldık TAMAM Daha Mesaj Yazma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şefkat tepe bu :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi