İnternetten buldum çizmeye çalıştım .
İnternette bulabilirsiniz yani .
İnşallah işinize yarar .
İnternette bulabilirsiniz yani .
İnşallah işinize yarar .
İcon Arşivi
|
İnternetten buldum çizmeye çalıştım .
İnternette bulabilirsiniz yani . İnşallah işinize yarar .
29-09-2013 Saat: 12:29
Sizmi yaptınız ? elinizde bir psd varsa verirmsiniz ranklarından sonra güvenmiyorum sana .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
29-09-2013 Saat: 12:30
29-09-2013 Saat: 12:33
3 Tane Yetermi :D
29-09-2013 Saat: 12:34
Photoshop'tan yapamam bunları güzel photoscapedenmi yapıyosun
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
29-09-2013 Saat: 12:56
Size mi Ait Yoksa Sadece Renklendirme mi Yaptınız.?
Eğer Size Ait Değilse Uyarı Puanı Vermek Zorunda Kalacağım.
29-09-2013 Saat: 12:56
Açıklama bekliyorum... yoksa konu kiliT...
29-09-2013 Saat: 12:58
Ya artık deil Şeflere TaaRRuz adminime sölicem Rank konusundada ben yaptım diye ısrar ettiniz burdada '' Arkadaşlar tamamen kendi yapımım . '' Diyosunuz Kimi Kandıyırosun Sen ?
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
29-09-2013 Saat: 13:00
Bence Artık Böyle Şeyler İçni Uyarı Verilsin.
Gerekli Açıklamayı Yapmazsa Kilitleyip Uyarı Verilecektir.
(29-09-2013 Saat: 12:56)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Açıklama bekliyorum... yoksa konu kiliT... Bir yerlerden bulur çiziyorum photoscapede foto makineli adami görürseniz anlarsınız saten koluna falan bakın ? Bu arata bir yer dediğim cooltext . Ordaki iconları çizmeyi çalışıyorum. Emek hırsızlığı değil onlarıda internette bulurdumda ne yazcağm bilmiyorum
29-09-2013 Saat: 13:05
Senin bu forumda ne işin var Emek Hırsızı Seni Yeminle Senin Gibilere Çok Sinir Oluyorum Niye Başkasının Emeğini Kendinin Gibi Gösteriyosun ?
Kul Hakkına Girdiğinin Farkındamsın Öbür Dünyada Hesapları Tek Tek Sorulucak . Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
(29-09-2013 Saat: 12:56)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Size mi Ait Yoksa Sadece Renklendirme mi Yaptınız.? Renklendirme + Çizim denemesi diyebilirim . Bu arada photoscapede transparent yok. Transparan yapmak için çok uğraştım (29-09-2013 Saat: 13:05)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Göreceğiz kardeşim kim emek hırsızı kim emekli .
29-09-2013 Saat: 13:08
Kendi Yapımım Demişsin Konuda. 3 Günlük %20 Uyarı Puanı Verilecektir. Bir Dahakinde Belirtmen Gerekecek.
29-09-2013 Saat: 13:10
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|