Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furikan4554'ün Bir Hatası Var
Arkadaşlar Ben Teknology'nin tema kousunda furikan4554'ün bir hatasını görüyorum . Kendisi Yetkiliymiş Gibi Uyarılı Mesajlar Atıyor . Biraz Daha Dikkatli Olmasını İstiyorum Ondan Kimse Burda Kimseye Kafasına Göre Kızamaz Bence Buyrun Bu da Mesaj ;

szbxz.jpg
PGM
Teşekkür verenler:
Bencede Haklısın Resimdeki Mesajı Sanki Yetkili Tarafından Yazılmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biri daha yanlış anlamıştı bu konuyu ben bunu rapor edip yetkiliye likayet ederim anlamında demiştim birini uyarmak sadece görevlileremi düşer ben edememmi yani

bence boş yere açılmış knu bu :(

Bu arada çok özür dilerim üstüme düşmezmiş
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:20)#Black™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bencede Haklısın Resimdeki Mesajı Sanki Yetkili Tarafından Yazılmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:20)#Black™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bencede Haklısın Resimdeki Mesajı Sanki Yetkili Tarafından Yazılmış.

Hele hele sen hiç konuşma emek hırsızlığı yapmışın böyle birinle muattap bile olmam naptım dersen senden istediğim tema harddranker kendi sitesine özel yapmıştı sen bi türlü almışın xml'sinide bana attın hatta kanıt diyenlere caps atabilirm .

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:23)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hele hele sen hiç konuşma emek hırsızlığı yapmışın böyle birinle muattap bile olmam naptım dersen senden istediğim tema harddranker kendi sitesine özel yapmıştı sen bi türlü almışın xml'sinide bana attın hatta kanıt diyenlere caps atabilirm .

HardDrinkere ben verdim kardeşim istersen harda sor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adam Kafasına göre takılmıyor Kendine Göre Uygunsuz hareketini görmüş Uyarmış bu suçsa senin bu konuyu açman Apayrı bi suç .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buyur CAPS;
szc9p.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özür diledim ya özrümü kabul etmiyomusunuz afedersiniz yanlış bişey yapmışım sadece post kastığı için demiştim

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:30)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Özür diledim ya özrümü kabul etmiyomusunuz afedersiniz yanlış bişey yapmışım sadece post kastığı için demiştim

Önemli Değil Herkes Hata Yapabilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:25)#Black™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen verdiğinde öyle değildi kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:34)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-09-2013 Saat: 16:25)#Black™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen verdiğinde öyle değildi kardeşim :)

1 2 kod eklemişin tamam :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
"Sözlü Uyarı." çok yakışı kalır bir söz değil, ama diğer türlü uyarmasında bir sorun yok. Doğruyu sadece yetkiler gösterecek diye bir kaide yok, doğru bir uyarı olmuş yani..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Furikan4554 , ben özür dilenecek bir şey demedim seni şikayette etmiyorum bu atanı gözden geçir dedim sadece .
PGM
Teşekkür verenler:
Ben sadece yaptığım hata için özür diledim

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1 - Furkan insanların ne yaptığı seni ilgilendirmez.
2 - Sen bir yetkili değilsin bunlar yetkililerin işi bir daha böyle şeyler yapma.

+Sözlü Uyarı Konu Kilit
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 16:53)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 - Furkan insanların ne yaptığı seni ilgilendirmez.
2 - Sen bir yetkili değilsin bunlar yetkililerin işi bir daha böyle şeyler yapma.

+Sözlü Uyarı Konu Kilit

Ben zaten gerekeni söylemişim, üstelik alt yetkililer üst yetkilere karışamazken bile, benim koyduğun yargıyı alıp, neden bir sözlü uyarı yapıyorsun? Anlamış değilim, dediğim gibi, o sadece bir uyarı. İşlem için değil. "Sözlü Uyarı." Abez olabilir, onun haricinde bir sorun yok..

Kilit açılmıştır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir Düşün Reklam yada Site Tanıtım Bölümü Niye açıldı diye ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2013 Saat: 18:43)SyForum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir Düşün Reklam yada Site Tanıtım Bölümü Niye açıldı diye ?

al işte ne alaka bi yetkili gelsin ilgilensin artık uyarmamaya çalışıcam yetkili olana dek

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping