23-09-2013 Saat: 22:08
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım .
Adım: Sudenaz
Soy Adım : Abigehov
Soy adın neden abigehov derseniz , ben azeriyim fakat doğmadan türkiyeye gelmişiz. Türkiye'dede töre ile tanışmışım yani 11 yaşıma kadar töreyle yaşadım. 11 Yaşımdan sonra İstanbul'a Taşındık .
Sonra bilgisayar aldık . Ben 13 yaşıma kadar bilgimi ilerlettim. Sonra Facebook'um oldu . İnternetten bir sürü arkadaşla Tanıştım .
Onlardan biride Mreales oldu . Facebookta ben 16 Yaşındayken tanıştık.
O sanırım ikinci sınıfa gidiyordu :)
2 Yıl geçti kuzen gibi olduk hâlada kuzen gibiyiz.
Çok Yakında Kârdeş gibi oluruz diye umuyorum .
Şimdi beni facebook'tan eklemeğe çalışanlar olacaktır onun içinde facem kapandı diyorum bakın arayınca çıkmassa yok fakesin makesin demeyin.
10TL.NET E NASIL KATILDIM
Ozan ( Mreales ) hep beni kıskandırmak için forumlarını yolluyordu.
Sonra 10tl.netten kurdum işte desteğe üyeyim falan dedi. Sende ol dedi. Bende üye oldum.
Merhaba 10TL.NET ailesi , Hoşbulduk .
Adım: Sudenaz
Soy Adım : Abigehov
Soy adın neden abigehov derseniz , ben azeriyim fakat doğmadan türkiyeye gelmişiz. Türkiye'dede töre ile tanışmışım yani 11 yaşıma kadar töreyle yaşadım. 11 Yaşımdan sonra İstanbul'a Taşındık .
Sonra bilgisayar aldık . Ben 13 yaşıma kadar bilgimi ilerlettim. Sonra Facebook'um oldu . İnternetten bir sürü arkadaşla Tanıştım .
Onlardan biride Mreales oldu . Facebookta ben 16 Yaşındayken tanıştık.
O sanırım ikinci sınıfa gidiyordu :)
2 Yıl geçti kuzen gibi olduk hâlada kuzen gibiyiz.
Çok Yakında Kârdeş gibi oluruz diye umuyorum .
Şimdi beni facebook'tan eklemeğe çalışanlar olacaktır onun içinde facem kapandı diyorum bakın arayınca çıkmassa yok fakesin makesin demeyin.
10TL.NET E NASIL KATILDIM
Ozan ( Mreales ) hep beni kıskandırmak için forumlarını yolluyordu.
Sonra 10tl.netten kurdum işte desteğe üyeyim falan dedi. Sende ol dedi. Bende üye oldum.
Merhaba 10TL.NET ailesi , Hoşbulduk .