Yorum Sayısı: 2,689
Konu Sayısı: 493
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
next155
SanalPara (SP): 1 SP
19-09-2013 Saat: 16:36
(Son Düzenleme: 19-09-2013 Saat: 16:37, Düzenleyen: next155.)
Evet arkadaşlar benı ekleyıp tek şu soruyu soruyorsunuz "Emre abi / HayaLeT neden bütün forumlarda banlısın" sorusunu soruyorlar. Onu açıklayayım;
Doğum tarihim: 26/01/1995 , Yaşım: 18. Arkadaşlar bana forumlarda yada facebook da güzel güzel kanka, aga vb. gibi oluyoruz ancak tek bir hatamı bekliyorlar / bekliyorsunuz. O hatamı bulunca bana hemen "velet" sözcüğünü kullanıyorsunuz. İşte o sözcükde benim film bitiyor ve küfüre baslıyorum, başlıyorum ancak 2. gün ne yaptığımı bile hatırlamıyorum.. Bu yüzden bütün forumlarda ban yiyorum ancak 1-2 gün sonra bana bazı forumlar mail yolluyorlar ve geri çağırıyorlar bende gitmiyorum tekrar banlıyorlar. İşte bu bıktım artık arkadaşlar bu konuyu iyi okuyun ona göre benim facebook hesabını ekleyin. Yoksa sizde / sizlerde aynısı yapacaksanız hiç eklemeyin haa +1 arkadaş haa -1 arkadaş hiç farketmez. Benim 1349 arkadaşım, 536 tane ise takipçim bana yeter..
next155
Mesela durumlarıma küfür edenler oluyor "küfür etme" diyorum özelden velet diyince bende baya bişiler diyince nedense susuyor ve engel atıyor :) Bana bu forumda da diyorlar yasın 18 ama güle smileylerini kullanıyorsun diyorlar, ne agresifim nede sinirli ancak sinirli tarafıma gelince işte.. Gülme smileyini herkes istediği yaşta kullanabilir yani 14-15 yas arası kullanabbilecek diye kural görmedim daha hayatımda..
Yorum Sayısı: 15
Konu Sayısı: 4
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
monstertruck
SanalPara (SP): 0 SP
doğru dedin abi haklısın.
Yorum Sayısı: 494
Konu Sayısı: 38
Rep Puanı:
34
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
metekadir
SanalPara (SP): 0 SP
Takma kafana.Asıl veledler sana facede laf atmaya çalışanlar.
next155
Dün bir kişi var facebook hesabımda ve en yakın arkadaşım ne mesajı konuşursak resim çekip beni etiketleyip *****ça açıklamalar ekliyor ben dün ona söylediğim sözler "aga sen ergen misin yaşın olmuş 18 böyle *****ça şeyler paylaşıyorsun ben sana derdimi açıyorum sen hemen resim çekip facebook'a atıyorsun ergen misin ?" dedim o yüzden recep ivedik'in bi hareketini facebook hesabına atıp benı etiketlemiş ve "Emre Karaman Bu Sana Gelsin" diyince benim film dün yine bitti ve beni tehdit etti. Az önce bir çocuk bana ilk mesajda abi dedi :) Buyur dedim bir kodlama işi var yapar mısın dedi bakın dediğim kelime "suanda bir kodlama işim var onu bitireyim seninkinede bakarım" dedim bana dediği cümle "velet misin ? sen ne anlıyon böyle işlerden velett" diye cümleyi kurunca film koptu. Bu forumda benım facebook hesabıda nereden baksanız 10 kişi ekli, o 10 kişi bana en az 3-4 tanesi abi diyor saygı duyuyorum doğruya doğru. İşte böyle bu konuya göre benide anlamışsınızdır umarım..
next155
Ben mesela benden +1 yaş büyük kişilere bile abi derim, abi derim ancak o bana hiçbir zaman "velet, gülüm" gibi sözcükler kullanmaz.. Furkomm kardeşimizde bu konuya deyinmiş işte sizden +1 yaş bile büyük olsa abi diyin ki o da sizlere saygılı olsun. Sizden büyüklerin sizlere saygılı olmasını istiyorsanız sizde onlara saygı göstereceksiniz ki saygı alabilesiniz..
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
19-09-2013 Saat: 17:33
(Son Düzenleme: 19-09-2013 Saat: 17:35, Düzenleyen: rayray93.)
1300 küsür arkadaşın 1 tanesi adam çıkmadıktan sonra burda anlatsan ne yazar. İyi biriysen hiçbir yerde ban yemezsin çünki açığın olmaz. Hani bende varmı böyle bir problem? Çok fazla aniden yayılıyorsunuz. Herkes fesat olmuş gözünü aç bundan sonra tek bir yerde ban yermisin.