18-09-2013 Saat: 18:26
Arkadaşlar Yeni Mause Aldım Diğerinin Kablolar ı Kopup Kopup Duruyodu Bende Onu Yapıyodun :fASd..fAS:df Nesse Daha İyi Tasrımlar Yapıcam o.O
Yeni Mause :D :D
|
18-09-2013 Saat: 18:26
Arkadaşlar Yeni Mause Aldım Diğerinin Kablolar ı Kopup Kopup Duruyodu Bende Onu Yapıyodun :fASd..fAS:df Nesse Daha İyi Tasrımlar Yapıcam o.O
18-09-2013 Saat: 18:29
İnşallah o.O ozaman bişey sorucam yeni mause ile hallet :SD:SAD:ASD
bak şimdi ben tam logo kısmını ayırıp içine menü ile kulanıcı kp'yide almak istiyorum yani logoya arkaplan koyucam apart tema gibi nasıl yapabilrm yapamazsanda siteme gelip yaparsın deme :D http://furkantema.10tl.net/ hatta gel sen :D yaparsın yaparsın Bu arada hayırlı olsun mause güle güle kullan hatta gülmekten karnına ağrılar girsin :D Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
:DsfASDf.ASdasd Dur Bakıyom Bende Unnutum 2 dk bekle :D
Ok Tamam Hangi Resin Olucak Foruma Üye Oldum Admin Yapsana :D
18-09-2013 Saat: 19:40
:SD:SAD:ASD demenin amacı ne ? gülmekmi ? , saçmalıkmı ? , ergenlikmi ??
18-09-2013 Saat: 19:42
(18-09-2013 Saat: 19:40)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :SD:SAD:ASD demenin amacı ne ? gülmekmi ? , saçmalıkmı ? , ergenlikmi ?? bilmiyorum valla bende normalde kullanmam thekinq hertarafta maşallah yapıyo bakam yapam nolcak dedim yaptım .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
18-09-2013 Saat: 19:53
Hayırlı olsun ancak @thekinq lütfen şöyle :SD:SAD:ASD şeyler kullanıp durma lütfen ergen şeyleri bunlar.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|