Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şimdilik Görüşürüz :)
Merhabalar Arkadaşlar ;
Biliyorsunuz Ki Bugün İtibariyle Okul Açıldı Ve Ben Bu Sene 8. Sınıfa Geçtim . SBS Kalktı Zaten Yeni Bir Sınav Sistemi Olacak Kasımın son Haftasında MEB'in yaptığı sınavlar başlayacak . Benim hayatımın dönüm noktası olacağı için pek fazla girmeyeceğim sınavlarıma ve derslerime çok çalışacağım . Bunun İçin şimdilik sizden izin isteyeceğim . Ödevlerim Bittikten Sonraki Boş Vakitlerimde Girebilirim Ancak Pek Fazla Yardım Edemem (15-20 Dakka Girme) Evet Benden Bu kadar sizde derslerinize ve kendinize iyi bakın ,

Allahaısmarladık .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle-güle kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende liseye geçtim ve bende şimdilik forumu bırakıyorum herkes kendine iyi baksın ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 8.ci sınıfa geçtim fakat forumdan vazgeçemiyorum vede en sevdiğim kişiler yavaş yavaş gidiyo

görüşürüz kendine iyi bak :(
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz . Merak Etmeyin en Kısa Zamanda Gelmeye Çalışacağım .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende hem okukda hem forumda hedeflerime ulaşmaya çalışıcam bundan sonra ya okul , forum ya okul , forum :D
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2013 Saat: 15:43)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ben 8.ci sınıfa geçtim fakat forumdan vazgeçemiyorum vede en sevdiğim kişiler yavaş yavaş gidiyo

görüşürüz kendine iyi bak :(

Desteği İkinci Plana Atmalısın ki Derslerinde Başarılı Olabilesin. Burada (eğer ki başvurunuz varsa) yetkili olmak için uğraşmayın. Bu Asla Olamayacağınız Anlamında Değil. Önce Derslerinizde Başarılı Olun Ardıdan O Başarıyla Hedeflerinize Ulaşabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiçbirşey gerçek hayattan önemli olamaz, klasik bîr söz ama; zaten bir imtihandatız,, sanal aleme bu kadar düşmenin manası yok. Bende SBS denen illeti şükürler olsun atlattım, şimdî lisedeyim. Ve ilk okulun orta okulun değerini ilk günden anladım desem yeridir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping