Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veda...
Evet arkadaşlar vakti gelmişti belki de artık okullar açılmak üzere ve artık hayatımda dönüm noktaları yaşayacağım belki de.
Bazılarınızla Tartıştım Bazılarınızla Çok Samimi Oldum Ama Her Ne Olursa Olsun Gayet Güzel Zamanlar Geçirdim.
Geçensene Grafiker Adayı Olmuştum.Evde İnternet Kapatılınca Yaza Kadar Destek.10tl.net'e Girememiştim.Bu Yaz Baktığımda Görevimden Alınmıştım.
Bu Yaz Yine Başvuru Yapacaktım.Ama Yaz Sonu Giremiyecegim İçin Başvuru Yapmadım.Bir Çok Sitede Grafiker,Mod,Co-Admin Gibi teklifler Aldım.Bu Teklifler Bile beni çok mutlu etti.
malum lise 2.sınıfım bide liseyi iyice zorlaştırdılar ondan dolayı önümüzdeki yaza kadar giremiyebilirim.okulların açılmasına 2 gün var belki önümüzdeki 2 gün içinde girebilirim amayardım edemem.
şunu itiraf etmek gerekirse özelden çok destek verdim bunu nedenievde internet olmadıgı için evde tasarlayıp internet kafede paylaşmamdır.
ben herkeze hakkımı helal ediyorum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi dersler kardeşim hiçbirşey geleceğin kadar önemli değildir. Kendine iyi bak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Kardeşim Seni Tanımasamda İlk Görüşte Çok İyi Biri Olduğunu Anlamıştım Selametle Kardeşim İnşallah Derslerinde Başarılı Olursun En Kısa Zamanda Görüşmek Dileğiyle.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:30)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi dersler kardeşim hiçbirşey geleceğin kadar önemli değildir. Kendine iyi bak..

Teşekürler.

(13-09-2013 Saat: 18:32)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kardeşim Seni Tanımasamda İlk Görüşte Çok İyi Biri Olduğunu Anlamıştım Selametle Kardeşim İnşallah Derslerinde Başarılı Olursun En Kısa Zamanda Görüşmek Dileğiyle.

büyük bir ihtimal yaza geri dönerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:35)İsmailCengiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-09-2013 Saat: 18:30)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi dersler kardeşim hiçbirşey geleceğin kadar önemli değildir. Kendine iyi bak..

Teşekürler.

(13-09-2013 Saat: 18:32)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

büyük bir ihtimal yaza geri dönerim.

İnşallah Bekliyoruz

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendine iyi bak kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:46)BySansar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendine iyi bak kardeşim.

Sende kendine İyi Bak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özlüycem Kendine iyi bak
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım Derslerinde Başarılı Olursun. Kendine İyi Bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Veda demek yanlış olur şuna geçici olarak yokum de. Yüreğim ağzıma iniyordu he Gidiyon diye. Böyle yetenekli insanlar ziyan edilmemeli (:

# Reel'de başarılar. Derslerine sıkı çalış (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umarım Derslerinde Başarılı Olursun.En Kısa Zamanda Görüşmek Dileğiyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinize Tek Tek Teşekür Ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform