Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fazla Online Olamıyacağım..
Evet arkadaşlar nisan sigorta'da yapacaktım stajımı ancak orası iptal oldu bir fabrikada yapacağım masa başı, müdür, patron sekreteri gibi bişi olacağım. :) O yüzden arkadaşlar bana bazılarınız özel mesaj yoluyla grafik, destek filan istiyorlar onlara fazla bakamam, ama ara sıra girerim bilgisayar başında olacağım arkadaşlar. İşimin asıl amacı dikkatli çalışmak sayılarla aram iyi değildir ancak sayılarla uğraşacağım. Eve geldiğimde yada işyerinde boş zamanlarımda gireceğime inanıyorum. HayaLeT Premium temayı satmıyorum HayaLeT Theme v14 olarak internet dünyasına sunacağım. Masaüsü bilgisayarım bozuldu, ekran kartı bitmiş (nasıl becerdiysem) :D :D Garantili olduğu için hiç bir ek ücret ödemeyeceğim için iyi :D Bu kadar kendinize iyi bakın arkadaşlar ara sıra gelmeye çalışacağım, Masaüstü bilgisayarım 10-15 gün sonra geldiğinde temayı paylaşcam çünkü kasada kaldı :D Yedekleri almıştım ancak flash'ı vermiştim arkadaşa biçimlendirmiş :D Kendinize İyi Bakın, TaaRRuz bu konuda da senden tekrardan özür diliyorum, yaptığım *****ça bir haraket olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Ee bitti :D :D İyi forumlar arkadaşlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güle-güle kardeşim en kısa zamanda dönmen dileğiyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:17)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güle-güle kardeşim en kısa zamanda dönmen dileğiyle.

Müdür gıcık :D ama olsun istediği işi versin ben burada sizinle mutluyum sizi yanımda düşündüğümde hiçbirşey olmayacağına eminim :) Forum hayatında herkese başarılar diliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emreeee İnşallah En Kısa Zamanda Gelirsin Aramıza.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:23)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emreeee İnşallah En Kısa Zamanda Gelirsin Aramıza.

İnşallah kardeşim :) Kendine iyi bak. İnşallah Grafiker olursun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2013 Saat: 18:26)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-09-2013 Saat: 18:23)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Emreeee İnşallah En Kısa Zamanda Gelirsin Aramıza.

İnşallah kardeşim :) Kendine iyi bak. İnşallah Grafiker olursun..

İnşallah.
Teşekkürler Kardeşim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping