Warez Tema Paylaşımı Telife girdiği için kesinlikle yasaktır.
Örneği adamın biri lisanlı tema alıyor sonra gelip temayı lisanslı diye burada dağıtıyor.Bu şekilde ikinci kullanan kişi aslında warez sayılır.Çünkü lisans tek bir kişinin üzerine yapılır.Lisansı alan kullanıcıya sadece kullanım hakkı verilir.Dağıtım ve Paylaşım hakları yine aynı şekilde tamamen tema yapımcılarına aittir.
Bir kaç arkadaşı tespit ettim.Şimdilik 1 günlük ban verdim.Eğer aynı isimler ikinciye yakalanırsa ban süresi 3 olur.Tekrarlanırsa 1-2 hafta arası.İlk kez yapanları uyarın.Tekrarlanırsa buradakileri uygulayın.
Şimdilik banlanan bir kaç kullanıcı:
-leoan "2. Kez Yakalandı" (Warez Tema Paylaşmak) uyarıldıktan sonra ÖM ile vermek.
-Hüsamettin (Warez Temayı Lisanlı Alıp Dağıtım Hakkı olmadan paylaşmak)
-kamil55 (Warez tema istek teklifinde bulunma)
-avalanche41 (Warez tema istek teklifinde bulunma)
Bundan sonra yukarıdaki kişiler tekrar yakalanırsa 3 gün ban uygulanıcak.
Warez yüzünden ceza alan tüm kullanıcılar bu konu altında yazılsın.Yada yukarıdaki isimlerin altına nedeni ile birlikte eklensin.
Örneği adamın biri lisanlı tema alıyor sonra gelip temayı lisanslı diye burada dağıtıyor.Bu şekilde ikinci kullanan kişi aslında warez sayılır.Çünkü lisans tek bir kişinin üzerine yapılır.Lisansı alan kullanıcıya sadece kullanım hakkı verilir.Dağıtım ve Paylaşım hakları yine aynı şekilde tamamen tema yapımcılarına aittir.
Bir kaç arkadaşı tespit ettim.Şimdilik 1 günlük ban verdim.Eğer aynı isimler ikinciye yakalanırsa ban süresi 3 olur.Tekrarlanırsa 1-2 hafta arası.İlk kez yapanları uyarın.Tekrarlanırsa buradakileri uygulayın.
Şimdilik banlanan bir kaç kullanıcı:
-leoan "2. Kez Yakalandı" (Warez Tema Paylaşmak) uyarıldıktan sonra ÖM ile vermek.
-Hüsamettin (Warez Temayı Lisanlı Alıp Dağıtım Hakkı olmadan paylaşmak)
-kamil55 (Warez tema istek teklifinde bulunma)
-avalanche41 (Warez tema istek teklifinde bulunma)
Bundan sonra yukarıdaki kişiler tekrar yakalanırsa 3 gün ban uygulanıcak.
Warez yüzünden ceza alan tüm kullanıcılar bu konu altında yazılsın.Yada yukarıdaki isimlerin altına nedeni ile birlikte eklensin.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...