Anket Başlığı: XR's Geri Dönsün mü?
Banı kaldırılsın.(2. Şans verilsin)
0%
0 0%
Banı kaldırılmasın.
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XR's Hakkında
Arkadaşlar kısa zaman önce forumda çıkan bir tartışma sonucu "XR's" nickli üye ban yedi bildiğiniz üzere, sebebi nedir ne değildir ben bilemem tabi ki adminlerin kararı fakat bence herkes ikinci bir şansı hakediyordur diye düşünüyorum, sonuçta oda bu foruma çok emek vermiş kişilerden birisi bunun için anket yapmak istiyorum banı açılsın, açılmasın gibisinden.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ban kararlarını anketle vermiyoruz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 Sansı Almalı. Ama 3 cu Seferde Agır Ceza Yer.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2013 Saat: 00:54)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ban kararlarını anketle vermiyoruz.

Siz bilirsiniz ben fikrimi ortaya attım :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anket nereden çıktı onu anlamadım? Tamam oktay (XRS) tanıyorum arkadaşım banı açılmasını isterim fakat anket ne alaka onu anlamadım. Nereden çıktı XRS'nin banını açtırmak (Oktay yanlış anlamasın). Anketle ban verme - açmna olsaydı çok saçma olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-07-2013 Saat: 00:57)Nebulous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anket nereden çıktı onu anlamadım? Tamam oktay (XRS) tanıyorum arkadaşım banı açılmasını isterim fakat anket ne alaka onu anlamadım. Nereden çıktı XRS'nin banını açtırmak (Oktay yanlış anlamasın). Anketle ban verme - açmna olsaydı çok saçma olurdu.

Şurdan yola çıktım o tartışma sonucu bir kaç kişi daha ceza almıştı onların cezaları geri kalktı "XR's" ben Desteğe ilk geldiğim zamanlarda benim için tam bir ilham kaynağı olmuştu sonuç olarak geri dönmesini isterim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu bizi unutmadan önce düşünecekti. Gelmesini istiyorsanız kendi kendini getirsin başkası değil

Karar çıktığına göre Kilit+
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping