Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
http://1ayet1hadis.10tl.net/ :O
Bu Sayfaya Girdim .com uzantılı Bedava Link Verdiler Neden Olabilir.Hackmı Veya Bu Sayfa Ama Sayfaya Üye Olup Kişi Getirmeden Vermediler Zaten Bana Söylemişlerdi Neden Olabilir Sizce Hacklarmı Ve PAypal Hesabımı 100 Tl Gönderdiler :O
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok Konu açmayın (1) Sözlü Uyarı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aslında alttanmesaj veriyorsun direk mesajı vermek yerine alttan mesaj dikkat çekici yöntem

Siteye kayıt olursanız 100 tl veriyoruz yerine
Siteye kayıt oldum 100 tl verdiler gerçek mi ? sorusuyla daha dikkat çekici ayrıca sitenin adı ve içeriğine bakınca böyle bir şeyin olmadığı belli ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Milleti kandırıyorsunuz ama bunu bile pek beceremiyorsunuz bakıyorumda. Ayrıca günaha giriyorsunuz bu şekilde. Site adresini gördüğümde hayırlı bir konudur diye tahmin etmiştim ama nafile :( Lütfen bir daha yapmayın böyle şeyler.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen anlatımı yaparken şaşırmışsın bir kere ayrıca bu isimde bir site kurup böyle bir reklam yapmak nasıl bir saçmalıktır anlamış değilim.
PGM
Teşekkür verenler:
yalan beyler üye olmayın sahtekarın sitesine
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Multi Konu Açmayın.
Yaptığın Reklam ile Site İsmi %100 Uyumsuz. Bari Düzgün Bir Ad Seç. Kilit+çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: