Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzman Coder Aranıyor...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bir çizimim vardı Kyoya ile beceremedik başka birini arıyorum uzman coderler bana ulaşırsa sevinirim. Özel mesaj atın facemi veriyim konuşalım.
PGM
Teşekkür verenler:
resim atarmısın deneyebilirim ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
beceremedik değil zaten menü ile header bitmişti kodlamak o kadar kolay değil k.b vaktimi boşa verdim kodlamaya boşuna header,giriş paneli,menü kodladık.
PGM
Teşekkür verenler:
Bencede Kyoya 'ya Haksızlık Ediyosun ben hocamı severim iyi bir "Coder" dir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hayır amacım o değil zaten benim vaktimi boşa gitti zaten alın size son görüntünün hali neyi benzememiş.

7v1tllj.png
PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum.Kyoya kardeşim sayılır,haksızlık ediyorsun ve uzman bir coder haksızlık etme.Rütbem olsaydı sözlü uyarı verirdim :P :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaw bu şimdi sözlü uyarı ne verirsiniz forum dışında olan bir olay. İiy coder biliyorum alınma Melih. Böyle yaparsan hiç uyuyamam.
PGM
Teşekkür verenler:
amacım tartışma cıkarmak değil forumda benden daha iyi bilenler vardır eminim tamam emeğimin gitmesini sevmem o yüzden sinirlendim ve çizdiğin temanın yarısını kodlamıştım ve sildim temayı alınmıyorum zaten beni beğenmeyebilirsin fakat emeğimin gitmesi kötü birşey o kadar kodluyorum ve uzman coder lazım dedin her neyse amaçım tartışma çıkarmak değildi aradığını bulursun ve teman kodlanır. bu arada alınmadım emeğimin boşa gitmesine sinirlendim kolay gelsin.
PGM
Teşekkür verenler:
Konunun Sonu Iyiye Gitmeyecegi Icin Kilitliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping