https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkeze Merhaba..
Merhaba arkadaşlar ben Mertcan Eyriyer. Genelde forumlarda "Meyriyer" kullanıcı adıyla tanınırım. Ama daha ilk kez 10tl.net forumu açıyorum 2. forumumuda bugün açtım. Webmasterlıkta daha yeniyim 1,5 yıl oldu sayılır. Şimdiye kadar 1-2 tema çizdim bencede berbat temalar oldu yavaş yavaş ilerliyiceğim bu forumda ve açtığım forumlarda yükseleceğimi umut ediyorum. İyi günler diliyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
siz site doktorunun kurucusunuz sanırım ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yo yo bir zaman orada çalıştım ve okul ve sınavlar yüzünden bir süre uzaklaştım ve bir ekip üyesi ile atıştık ben daha önce gelmiştim ama beni ekipten attılar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldiniz, imzanız editlenmiştir, daha dikkatli olmanızı temenni ediyorum. İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2013 Saat: 00:49)Meyriyer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yo yo bir zaman orada çalıştım ve okul ve sınavlar yüzünden bir süre uzaklaştım ve bir ekip üyesi ile atıştık ben daha önce gelmiştim ama beni ekipten attılar...

siz benim sitemi hatırlıyorsunuzdur sanırım sitedoktoru ilk çıktığı zamanlar sitemi yollamıştım oyunlarkral benim stiemdi :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakmayın ekipte 3-4 kişi vardı onlardan birisi bendim sadece her site bana gelmiyordu 2-3 e ayrılıyordu bu nedenle bana gelsede en az 50 adet site girdik tam olarak hatırlamam mümkün değil :(

@Furkomm acaba neden düzenleme oldu imza kurallarını okumaya fırsat bulamadım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10TL.NET dışı domain barınıyordu..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2013 Saat: 01:01)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TL.NET dışı domain barınıyordu..

Hm anladım teşekkürler bidaha olmaz merak etmeyin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür Ederim Rikodu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: