Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir mucize
Selam Arkadaşlar

Benim Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate vardı çok yavaştı açılırken kapanırken zorlanıyordu. bilgisayardan mı yoksa işletim sisteminden mi kaynaklanıyor anlamak için linux indirdim ışık hızında açılıyor - kapanıyor hatta internet hızında bile artma oldu. Sonra Windowsu Tekrar kurdum ilk kurulduğunda çok hızlı işlem yapıyor. birkaç gün sonra kasmaya başlıyor.Şimdi Linux Kullanıyorum. Windows7'yi kuruyorum ilk kurulduğunda hızlı oluyor 1-2 gün sonra kasmaya başlıyor. Home Premium Falan da Denedim Hepsinde Aynı oluyor.Sizce Bu kasmanın sebebi nedir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
RAM'den kaynaklanıyordur. Aynı sorun bende de var..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim bilgisayarımdada vardı format at olmazsa ram değiştir vb.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ama bunun sadece windowsda olması garip değil mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tek çözüm format benimkidede öyleydi. bilgisayarcıya götür bi.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ramların ve harddiskten kaynaklanabilir (benim 4gb ram 1tb sata3 Harddisk var home ultimatede bile kasmıyor bir sorunum bilgisayarım ısınıyor benimki Fanlar Yetersiz Kalıyor Birde 5 Fan Var :)) neyse ram ve harddisk düşükse yapabilir...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
format attım 1-2 kere aynısı oluyor en iyisi linux kullanmak :)

3 GB Ram 500 GB HDD Var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-07-2013 Saat: 20:27)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: format attım 1-2 kere aynısı oluyor en iyisi linux kullanmak :)

3 GB Ram 500 GB HDD Var

O zaman Kasmaması Gerekir ancak anakart işlemcin düşüksede yapabilir bilgisayarcıya götür olmadı windows 7 kullanma sertifikası var değilmi bilgisayarın yoksa o yüzden kasabilir.

Veya Linux Kullan ama Linuxda fazla oyun falan oynayamazsın programların çoğu da yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim bilgisayarımdada var bence linux kullanmaya devam et :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping