18-07-2013 Saat: 07:18
Hareketli imza denememle birlikte ilk kez bu tarz bir imza denemesi yaptım :D oldu mu bilmiyorum yorumlamak size kalmış :)
Hareketli İmza Denemesi | Teemo |
|
18-07-2013 Saat: 07:18
Hareketli imza denememle birlikte ilk kez bu tarz bir imza denemesi yaptım :D oldu mu bilmiyorum yorumlamak size kalmış :)
18-07-2013 Saat: 07:47
Kare kare yaptığın belli oluyor o kötü olmuş. Bir köşede dursun çubuk. Sonra "V"ye basılı tutarak çubuğu diğer köşeye götür ve "v"ye basmayı bırak. Daha sonra 2. Kareyi çoğalt. Hızını ayarlamak için daha fazla çoğalt. Normal hız için 25 kare. Daha sonra bunu eski kareyle tamamlamak için 1. kareye 20 ver. (Yanlış hatırlıyo olabilirim 1. kareyi!)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
18-07-2013 Saat: 07:48
Sürükleyerek yaptım hocam dediğiniz gibi kare kare yapmadım ama mouse yok sürüklemede sıkıntılar çektim ondan böyle oldu 2. çalışmamda düzelir :) İlk hareketli denemem
18-07-2013 Saat: 07:59
(18-07-2013 Saat: 07:48)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sürükleyerek yaptım hocam dediğiniz gibi kare kare yapmadım ama mouse yok sürüklemede sıkıntılar çektim ondan böyle oldu 2. çalışmamda düzelir :) İlk hareketli denemem Sen de haklısın :) Kusuruma bakma anlatımda hatalar olmuş :( Bir de internete yükleyince kasıyor gifler. Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
18-07-2013 Saat: 08:29
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|